Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei UPDATE. Sorin Ovidiu Vîntu va sta următoarele 29 de zile în arest

UPDATE. Sorin Ovidiu Vîntu va sta următoarele 29 de zile în arest

scris de P.C.R.
2 afisari

UPDATE 15.06. La intrarea în arestul Direcţiei Cercetări Penale, Sorin Ovidiu Vîntu a anunţat că i-a pregătit o surpriză lui Traian Băsescu pentru luni.

„Este o înscenare creată in laboratoarele Cotroceniului. Când am ajuns dimineaţă la Tribunal, mandatele de arestare erau deja pregătite. Acest puşti, Ghiţă, este o unealtă a Serviciilor. Luni i-am pregatit şi eu o surpriză domnului Traian Băsescu”, a spus Vîntu conform Hotnews.

—————–

Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar, acuzaţi de şantajarea lui Sebastian Ghiţă, vor fi arestaţi preventiv pentru 29 de zile, după ce, vineri, Tribunalul Bucureşti a admis recursul procurorilor faţă de decizia de cercetare a lor în libertate.

Sorin Ovidiu Vintu arestat pentru 29 de zileDecizia Tribunalului Bucureşti este definitivă, informează Mediafax.

Astfel, cei doi vor fi încarceraţi la Direcţia Cercetări Penale.

În 21 aprilie, Sorin Ovidiu Vîntu, alături de Ion Ilie Cezar, a fost reţinut, pentru şantaj de procurorii Parchetului instanţei supreme, pentru că a pretins lui Sebastian Ghiţă 150.000 de euro lunar, acţiunea survenind unei plângeri din 4 aprilie a managerului Realitatea Media. Lui Ghiţă i s-au cerut 200.000 de euro, însă managerul Realitatea a spus că dă doar 150.000 de euro.

Banii au fost ceruţi pentru ca Ghiţă să „să fie lăsat în pace” de Vîntu şi să rămână managerul Realitatea, după ce patronul Asesoft a plătit datoriile postului TV şi a făcut investiţii, suma ridicându-se la zece milioane de euro.

Ca garanţie că Ghiţă va face ce i se cere, Vîntu l-a trimis pe Ion Ilie Cezar, zis Nelu Legionaru, să fie „umbra” managerului Realitatea TV, a susţinut Parchetul, situaţie confirmată de interceptările realizate de anchetatori.

În momentul în care Ion Ilie a fost prins de anchetatori cu suma de 150.000 de euro, la sediul Realitatea TV, acesta a spus că reprezintă rata de leasing pentru un elicopter, însă, potrivit contractului, acveastă rata este de 13.000 de euro, mai spun procurorii.

9 comentarii

XYZ 29-04-2011 - 17:52

sa-i fie de bine, merita poate chiar mai mult… de 29 zile.

Unde-s papusarii din spatele acestui smecher eftin, de cartier?

jan dinu 29-04-2011 - 23:19

VINTU este la bulau …
Pedepsit de Dumnezeu …
Ca pe multi a pacalit
Priceput doar la ciordit !

Shi acolo vreau s-a crape
Aceasta reptila – sharpe
Ca prea mult a otravit …
Acest tziGA – coclit !

JD-USA

urbos 30-04-2011 - 01:01

Saraca ma-ta…
Dar pana la urma, ia mai da-o dreacu de otreapa, a fatat un hadicapat si nu l-a dat la closet.

Banatanul 30-04-2011 - 01:11

Deci care este capul de acuzare pt SOV? Din articol nu reiese ceea ce este scris pe mandatul de arestare.
Dezgustator.

Normal ar fi fost sa se faca public continutul mandatului de arestare.
La fel de normal este ca SOV sa fie acuzat petru delapidarile financiare comise din fondurilor FNI si altele daca mai exista.
Justitia Romana nu estre in stare de asa ceva? cel putin asa lasa sa se inteleaga.
Este o dovada de lipsa de respect fata de cetatenii Romaniei faptul ca legislatia care ofera securitatea tranzactiilor nu se respecta si orice sarlatan poate delapida fonduri asa cum a facut SOV fara sa fie prinsi in timp util producind victime.
Astazi vedem ca a fost prins pentru dare de mita sau cum se poate intuii din articol. Dar pentru delapidarile facute de ce nu poate fi acuzat?

Sa intelegem ca in Romania nu merita sa se investeasca pt. ca legea permite sarlatanilor ca SOV sa fure nestingheriti? Deci daca SOV nu santaja cu acea suma mentionata in articol astazi era pur si simplu un om liber?

Unde sunt colaboratorii lui SOV care au participat la delapidari? Sunt cumva in structurile Statului Roman? A construit o adevarata retea formata din oameni cu responsabilitati mari in societatea Romaneasca si cu ajutorul carora a delapidat. Doar SOV este vinovat? Este doar un tap ispasitor? Dar ceilalti unde sunt?

Este Trist ca autoritatile Romane sunt ipotente in a apara in mod just interesele particulare ale cetateanului. Si cauta tot felul de siretlicuri ieftine. Care cetatean mai are incredere in dreptatea facuta de Justitia Romana daca pentru al acuza pe cel mai mare delapidor al tarii din ultimii 21 de ani este nevoie de flagrant?

Trist si Dezgustator!!!

urbos 30-04-2011 - 01:25

Capul de acuzare e Schizofrenicul de la Cotroceni. Pentru d-alde PCR e de ajuns.

tataia 30-04-2011 - 14:03

La asa popor handicapat as… justitie. Toate „mutarile” sunt facute doar ptr a-i aduce in aceeasi celula pe cei 2, situatie din care idiotii baschetbalistei ratate si militienii chiorului spera sa mai intoxice prostimea cu idiotenii intru recapatarea unei credibilitati pierdute. Dar la asa manelisti, asa muzica…
Sa va bateti bine… ptr pomeni electorale ca pielea v-a fost pusa pe bat de ceva vreme. Apa sfantita, lacrima de popa si mila de militian va mai… scapa.

Pa....29 de zile!!!!!!!!!!!!!! 30-04-2011 - 14:49

Pe veci. Amin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciu Huhu 01-05-2011 - 20:00

Vintu si Basescu in aceiasi celula in viitor?

Ciu Huhu 01-05-2011 - 20:46

Sa-i fie de bine, inseamna ca nu-l ajuta mintea sa-si inviga dusmanii!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult