Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei S.O.Vintu ramane cu interdictia de a parasi tara

S.O.Vintu ramane cu interdictia de a parasi tara

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Sorin Ovidiu Vîntu şi Octavian Ţurcan rămân cu interdicţia de a părăsi ţara, a decis definitiv Curtea de Apel Bucureşti, care a respins vineri contestaţiile celor doi împotriva interdicţiilor impuse de Tribunalul Bucureşti, la termenul din 8 noiembrie al procesului.


Tribunalul Bucureşti a decis, pe 8 noiembrie, la primul termen al procesului în care Sorin Ovidiu Vîntu, Octavian Ţurcan şi Alexandru Stoian au fost trimişi în judecată pentru favorizarea lui Nicolae Popa, că cei trei au interdicţia de a părăsi ţara pe durata judecării cauzei. Totodată, instanţa le-a impus celor trei şi alte interdicţii, printre care să nu ia legătura cu alte părţi din dosar, transmite Realitatea.net. Următorul termen pe fond în acest dosar a fost fixat de Tribunalul Bucureşti pentru data de 6 decembrie.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost trimis în judecată, pe 12 octombrie, de procurorii Parchetului General, pentru favorizarea infractorului, în dosarul privind fuga din ţară a lui Nicolae Popa, alături de Octavian Ţurcan şi de Alexandru Stoian. Vîntu şi Stoian sunt acuzaţi că l-au sprijinit pe Nicolae Popa, făcând demersuri pentru îngreunarea procedurilor de extrădare din Indonezia, potrivit Parchetului General.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult