Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Spectacol la Inalta Curte. Se judeca lotul Voicu

Spectacol la Inalta Curte. Se judeca lotul Voicu

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Judecarea dosarului senatorului Catalin Voicu, inculpat alaturi de judecatorul Florin Costiniu si doi oameni de afaceri pentru fapte de coruptie, incepe miercuri la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).


DNA l-a trimis judecata in stare de arest preventiv pe Catalin Voicu pentru doua fapte de trafic de influenta in forma continuata si fals in inscrisuri sub semnatura privata in legatura cu fapte de coruptie, in forma continuata. Florin Costiniu, judecator la ICCJ, fost presedinte al Sectiei civile si de proprietate intelectuala din cadrul ICCJ, a fost deferit justitiei pentru complicitate la trafic de influenta; Costel Casuneanu, asociat la SC PA&CO International SRL Bacau, pentru cumparare de influenta, in forma continuata; Marius Locic, administrator al S.C. Locic Imobiliare S.R.L, pentru cumparare de influenta, fals in inscrisuri sub semnatura privata in legatura cu fapte de coruptie, participatie improprie la infractiunea de fals intelectual la legea contabilitatii in legatura cu fapte de coruptie, toate in forma continuata.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult