Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei UPDATE Stenograme. Vezi discuţiile dintre procurorii CSM şi cea cu Ponta

UPDATE Stenograme. Vezi discuţiile dintre procurorii CSM şi cea cu Ponta

scris de D.P.
10 afisari

UPDATE ora 19,30 -A aparut un al set din interceptaril telefonice si ambientale in cazul procurorilor si al sefului SIPI Ilfov

Referat: „La prima întrevedere monitorizată (ambiental, la restaurantul Perla din Bucureşti) din data de 16.03.2012 (întrevedere la care au participat Mihai Vlad, şef Serviciu Informaţii Ilfov, Marcel Sâmpetru, procuror consilier CSM, şi Geroge Bălan, procuror membru CSM), Marcel Sâmpetru a ţinut o adevărată lecţie despre tehnicile de interceptare, spunându-le celor prezenţi că „degeaba bagă telefonul în geantă… Telefoanele, dacă le ţii, se iau unul de la altul, dacă ţi-a dat o autorizaţie pe numărul de la un telefon şi tu mai ai încă trei cartele… Şi dacă zici că i-ai scos bateria la ăsta, şi ălalaltul îl laşi aşa…”.

„Subiectele abordate de către membrii grupului vizează analiza situaţiei politice în contextu ultimelor schimbări intervenite în peisajul politic şi al numirilor ce vor fi dispuse în cadrul Ministerului de Interne şi al Ministerului Public, instituţii din care aceştia fac parte. Întrucât Mihai Vlad şi-a exprimat dorinţa de a fi menţinut în funcţia pe care o deţine, iar marcel Sâmpetru şi George Bălan sunt în aşteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere în interiorul Ministerului Public (Parchetul General şi alte Parchete), au convenit să uzeze de informaţiile la care Mihai Vlad are acces datorită funcţiei deţinute (şef Serviciul Informaţii Ilfov). Aceste informaţii sunt menite a-i ajuta atât în mod direct, cât şi indirect, prin obţinerea unor date, despre alte persoane care doresc să acceadă în funcţii, pentru crearea unui cerc relaţional cu potenţial decizional.

Astfel, în data de 16 martie 2012, Marcel Sâmpetru i-a solicitat lui Vlad Mihai să afle, în virtutea atribuţiilor sale de serviciu, dacă un post telefonic este interceptat. Răspunsul lui Mihai Vlad a fost afirmativ. În acest context, George Bălan, interesându-se dacă unele informaţii obţinute ulterior în aceeaşi modalitate au fost utile, a afirmat cu referire la o persoană anume care a beneficiat de aceste informaţii secrete, că a avut o discuţie cu acesta şi că respectivul individ „ne va mulţumi”.

Convorbire ambientală într-un restaurant din Bucureşti

Marcel Sâmpetru: Şi mie mi-ai spus atunci.
George Bălan: Şi ţie ţi-am spus. După cum i-am spus şi lu’ Marcel, e alt personaj, asta e vorba (…). Şi ştii la cine mă refer. A doua întâlnire nu mai bag alt personaj. Să-şi vadă de afaceri, să-şi vadă de treburile lui, să uite de mine!
Marcel Sâmpetru: Mai notezi acela? Poate l-ai pierdut?
Mihai Vlad: Nu, îl am.
Marcel Sâmpetru: Lasă, nu trebuie să faci dovada că ai notat!
Mihai Vlad: Mi-aţi spus să vă dau biletul înapoi.
Marcel Sâmpetru: Eu i-am dat foc! Eu personal!
George Bălan: Au fost bune pentru…?
Marcel Sâmpetru: Da. Mai este o întrebare. Ia notează! Unde este acum? E prins undeva? Nu putem să aflăm?
Mihai Vlad: Ba da!
Marcel Sâmpetru: M-am gândit la treaba asta. Tu cui i le dai? Eu m-am gândit la un moment dat, băi, de ce să nu vi le dau înapoi, că le primeam prea mult deasupra mea. Spune-i ăluia: „Băi, ce ţi-am dat, mai dă-le o dată”.
George Bălan: Auzi, …SORESCU! Nu vreau să-l… Dar vreau să vă spun că am mai avut o discuţie, vă va mulţumi! (…) De câte ori îl sun, ne vedem. Dar mi-a spus: „Nu mă suna când nu e cazul!”. Ideea este că şi alţii i-au propus să-l ducă la unul, şi el a zis că nu mă duc aşa, că mă duc aşa, că mă duce unul la altul, să-i rămân dator, m-aţi înţeles. Probabil vrea să-i fie de ajutor şi pe viitor, probabil şi în campanie, nu ştiu… va fi o chestie bună.
Marcel Sâmpetru: Tu ai spus-o!
George Bălan: Am reţinut-o!

La data de 23.05.2012, Marcel Sâmpetru i-a cerut lui Vlad Mihai să-i furnizeze date şi informaţii despre Ovidiu Silaghi, ministrul Transporturilor, în contextul unor discuţii (interceptări ambientale audio-video) privitoare la numirea ca şef de Cabinet al acestuia a lui Remus Span (fost ofiţer de Informaţii, a lucrat la Ministerul de Interne, DNA, de unde a fost dat afară), persoană aflată în anturajul celor doi (Marcel Sâmpetru şi Vlad Mihia). Cu această ocazie, Marcel Sâmpetru a afirmat că „pe mâna lui Silaghi e tot Ilfovul”, confirmând astfel interesele pe care le are în zonă. Mihai Vlad a răspuns că va fi greu, dată fiind calitatea persoanei, adică e ministru, dar va încerca.

Marcel Sâmpetru: Băi, am auzit una acuma, să cazi jos de pe scaun! Dar nu am căzu, m-am ţinut: Span, cât pe ce să fie şef de Cabinet la ministrul Transporturilor!
Mihai Vlad: Oa! Ar fi super mişto!
Marcel Sâmpetru: Aşa. La Transporturi e Ovidiu Silaghi din Satu Mare. Pe mâna lui e Ilfovul. Poate poţi să mă ajuţi cu Silaghi, cu Ovidiu Silaghi.
Mihai Vlad: Aşa.
Marcel Sâmpetru: poate poţi să mă ajuţi să aflăm date şi informaţii despre el.
Mihai Vlad: Încerc. E din Satu Mare?
Marcel Sâmpetru: Da.
Mihai Vlad: Ovidiu Silaghi.
Marcel Sâmpetru: Mie, cel puţin… E ministrul Transporturilor!
Mihai Vlad: Ah! Păi el e liberal-liberal! Am înţeles. Va fi destul de greu, să, dacă e ministru şi încep să sap… Vă spun, ştiţi bine. Asta nu înseamnă că nu încerc.

Cu prilejul aceleiaşi discuţii, Mihai Vlad i-a înmânat lui Marcel Sâmpetru un plic conţinând notă de redare, ca urmare a unei cereri anterioare a acesteia.

Vlad Mihai: Eu v-am adus în plicul ăla… Nota de redare…

Referitor la solicitarea privind furnizarea unor informaţii despre Ovideiu Silaghi, la data de 25.05.2012, cu ocazia unei întâlniri a celor trei (Sâmpetru, Vlad Mihai, Bălan), cu numitul MARIAN PETRACHE, preşedinte al Ilfov, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Ilfov (a câştigat preşedinţia la alegerile lcoale din 10.06.2012), a avut loc următorul dialog care conturează existenţa unor interese materiale:

Marian: Dom’ne, semne de întrebare legate de el (n.r. Ovidiu Silaghi) am că a acceptat funcţia de ministru la Transporturi când el nu ştie nimic.
Marcel: Nu, dar intrăm în detalii, ştii. Dacă te duci cu o problemă la el, ţi-o rezolvă, dar stai cu sabia lui Damocles deasupra capului. Ăsta e Ovidiu.
Marian: De ce?
Marcel: Păi dacă aduc banii…
Marian: Cum stai cu sabia lui Damocles?
Marcel: Exact, te poate vinde în minutul unu.
Marian: Păi ce să vândă? Ce, am făcut ceva? Că propun ceva, e o chestie politică să propui.
Marcel: Nu m-am referit la asta. M-am referit la… E un minister în care se fac bani, teoretic.

În ziua de 15 iunie 2012, între persoanele amintite a avut loc o discuţie în cadrul căreia marcel Sâmpetru a afirmat, în prezenţa lui Mihai Vlad, că ar avea dosare penale la DNA, sens în care i-ar fi solicitat şefului SIPI Ilfov (filiala DGIPI, serviciul secret al Ministerului de Interne) să verifice dacă numele său apare în lucrări sau solicitări de interceptări ale serviciului, răspunsul lui Vlad Mihai fiind acela că a verificat şi că răspunsul este negativ.

Marcel: DNA-ul are dosare pe mine şi oricând mă face… Mă neutralizează foarte repede… Bineînţeles că m-am apucat şi eu să verific… Băi, Mihai, aveţi voi ceva despre mine, ştiţi ceva, aveţi vreo hârtie pe acolo… Mi-a zis că a verificat şi nu a găsit nimic.

În continuare, persoanele prezente fac planuri privind menţinerea în funcţie a lui Mihai Vlad, în contextul demarării unor controale interne de către conducerea DGIPI, Marcel Sâmpetru, exprimând în mod clar interesul pentru obţinerea de informaţii:

Marcel: Pentru că el, dacă eu îi spun, mă, vreau să ştiu şi eu despre Popescu, el spune: naşule, eu ce să fac, mie mi-e frică! Dacă am futut o lucrare, trebuie rezolvată problema lui Mihai!

Anterior, în cadrul unei întâlniri ce a avut loc la data de 5.06.2012, Mihai Vlad a afirmat că a discutat cu Marian Petrache, care l-a întrebat „dacă s-a potolit Gelu” (Gelu Oltean, şeful DGIPI, care voia să-l dea afară pe Mihai Vlad) şi că s-ar fi convenit ca Marian Petrache (actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov) să ia legătura cu Gelu Oltean. Din informaţiile obţinute prin mijloace specifice, s-a stabilit ca în cursul zilei de 19.06.2012 Gelu oltean a fost contactat, într-adevăr, de Marian petrache, care a dorit să-l vadă, însă întrevederea celor doi nu s-a mai produs.

UPDATE 3: Planul învinuiţilor George Bălan şi Marcel Sâmpetru, ajutaţi de Mirela Plăpcianu (soţia lui Marcel Sâmpetru) şi de Marian Petrache (preşedintele CJ Ilfov) de intoxicare a presei pentru a obţine numirile pe funcţii înalte în Ministerul Public.

Referat:

„Exemplificativ pentru interesul manifestat de învinuiţi cu privire la numirile ce se vor face în sistemul judiciar şi la modul în care doresc să influenţeze aceste numiri sunt şi următoarele conversaţii.

Mirela Plămpcianu: Ştii ce ne-au spus? Dar am uitat să-ţi spun (…) Vorbeşte cu soţul tău (Marcel Sâmpetru, n.r.), băgaţi în presă sau cu zvonuri, daţi în oameni, daţi informaţiile unor oameni care, nu mai contează, cu avocaţi, daţi în lume, daţi unde să apară şi-n presă, ca să vedem noi mişcarea, că ne ajută să ştim ce vor. Să spunem aşa: se apropie în august expirarea mandatului (mandatului procurorului şef al DNA, n.r.) şi sunt propuşi oamenii cutare şi cutare, deci aiurea, care nu au nici o legătură”.

George Bălan: Deci, eu nu înţeleg, să dau acum pentru mâine? (informaţii pentru presă despre cine va fi şef la DNA, n.r.)

Mirela: Da, dar trebuie vorbit şi să mai iau şi eu de la tine. Mai am şi eu, dar nu ştiu să pun în text atât de…

Bălan: Mirela, hai să-ţi spun un lucru: vezi că jumătate din ziarişti sunt ofiţeri acoperiţi şi trebuie să fii foarte atentă.

Altă convorbire:

George Bălan: Şi mă întorc şi completez ce spune Marcel (Sâmpetru, n.r.): nu sunteţi interesaţi cu privire la numirea şefului DNA, pentru că din perspectiva numirii ca preşedinte a lui Antonescu, la pixul lui sunt toate astea…

Marcel Sâmpetru: Deci, trebuie cineva să se ocupe de zona asta, care este foarte importantă. Nu trebuie lăsat… Eu acum ştii la ce mă aştept? Dar n-aş vrea să… Dar mă aştept! Să-i dea lui Victor (Ponta, n.r.) DNA-ul! Înţelegi? Şi în cine să dea? În ăştia care suntem…

Marcel Sâmpetru: Ce-i asta, eu nu înţeleg. Acela (Daniel Morar, actualul şef DNA, n.r.) e delegat. Bă, acesta e cel mai important afront.

George Bălan: Ştii cum e acum puterea? Înăuntru are furnicile, e un muşuroi de furnici înăuntru. Acesta este DNA, care e la mâna premierului, şeful DGIPI…

Marian Petrache (preşedintele CJ Ilfov): Cel mai important… Adică să pui mâna pe putere şi pe informaţii…

Marcel Sâmpetru: Exact.

Marian Petrache: Păi asta înseamnă, nu? Păi ai de fapt curentul, care înseamnă informaţia, şi puterea, care înseamnă DNA-ul şi parchetul, care înseamnă motorul, da?

Marcel Sâmpetru: Corect.

Marian Petrache: Trebuie să pui mâna pe curent şi pe urmă pe motor, nu?”

UPDATE 16,11. Din grupul organizat de procurorii Bălan şi Sâmpetru face parte şi liberalul Marian Petrache, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov. Petrache a recunoscut discuţia cu cei doi şi a precizat pentru Evenimentul Zilei că au fost înregistraţi în luna iunie la un restaurant din Bucureşti. Implicată este şi soţia lui Sâmpetru, Mirela Plăpcianu, însărcinată cu intoxicarea presei.

Bălan George: Și mă întorc și completez ce spune Marcel: nu suntem dezinteresați cu privire la numirea șefului DNA, pentru că din perspectiva numirii ca președinte al lui Antonescu la pixul lui sunt astea…

Sâmpetru Marcel: …Deci trebuie cineva să se ocupe de zona asta care este foarte importantă. Nu trebuie lăsat…Eu acuma știi la ce mă aștept? Dar n-aș vrea să…dar mă aștept” Să-i dea lui Victor DNA-ul. Înțelegi? Și în cine să dea? În aștia care suntem…

Bălan George: Știi cum e acum puterea? Înăuntru are furnicile. E un mușuroi de furnici înăuntru. Acesta este DNA care este la mâna premierului. șeful DGIPI…

Petrache Marian: Cel mai important…Adică să pui mâna pe putere și pe informație.

Sâmpetru Marcel: Exact

Petrache Marian: Păi asta înseamnă, nu? Păi ai de fapt curentul, care înseamnă informația și puterea care înseamnă DNA-ul și parchetul, care însemnă motorul, da?

Sâmpetru Marcel: Corect.

Petrache Marian: Trebuie să pui mâna pe curent și pe urmă pe motor, nu?

Sâmpetru Marcel: Da.

UPDATE 13,45. George Bălan, Marcel Sâmpetru și Mihai Vlad au facut trafic de informații secrete și că s-ar fi implicat în campania electorală a alegerilor locale. Totodată, ei ar fi adunat informații compromițătoare la adresa ministrului Transportului Ovidiu Silaghi.

Marcel Sâmpetru: Băi, am auzit una acuma, să cazi jos de pe scaun! Dar nu am căzut, m-am ţinut: Șpan, cât pe ce să fie şef de Cabinet la ministrul Transporturilor!

Mihai Vlad: Oa! Ar fi super mişto!

Marcel Sâmpetru: Aşa. La Transporturi e Ovidiu Silaghi din Satu Mare. Pe mâna lui e Ilfovul. Poate poţi să mă ajuţi cu Silaghi, cu Ovidiu Silaghi.

Mihai Vlad: Aşa.

Marcel Sâmpetru: Poate poţi să mă ajuţi să aflăm date şi informaţii despre el.

Mihai Vlad: Încerc. E din Satu Mare?

Marcel Sâmpetru: Da.

Mihai Vlad: Ovidiu Silaghi.

Marcel Sâmpetru: Mie, cel puţin… E ministrul Transporturilor!

Mihai Vlad: Ah! Păi el e liberal-liberal! Am înţeles. Va fi destul de greu, să, dacă e ministru şi încep să sap… Vă spun, ştiţi bine. Asta nu înseamnă că nu încerc.

Aceeași discuție surprinde intenția procurorului Marcel Sâmpetru de a afla prin intermediul comisarului Mihai informații compromițătoare despre ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi. Șantajat fiind, Silaghi ar fi trebuit să-l accepte ca șef de cabinet pe un alt fost ofițer provenit de la ”Doi și-un sfert”, Remus Șpan. Cel din urmă are strânse legături cu Satu Mare, loc de unde provine și Silaghi. Șpan a fost cercetat în mai multe dosare, inclusiv într-unul de trafic de mașini furate din Occident, însă a scăpat de fiecare dată basma curată deoarece nu s-au găsit probe care să-l incrimineze. Este recunoscut faptul că Șpan nu vorbește la telefonul mobil.După mai multe scandaluri a fost dat afară din MAI și a fost angajat ca șef al diviziei de securitate la o companie de zbor privată. A fost reactivat imediat după schimbările politice din urmă cu câteva luni.

Convorbirile dintre Bălan și Sâmpetru

Marcel Sâmpetru: Şi eu vreau să spun următorul lucru: dacă nu-i problemă şi tu eşti singur, nu te suci ca să vin şi eu imediat. Până la urmă contează cine e numărul unu sau numărul doi.

George Bălan: Aşa se întâmplă, dar haideţi să…

Marcel Sâmpetru: Ascultă-mă, să nu refuzi, eu ştiu ce spun. Un refuz din partea ta poate să întoarcă situaţia radical.

George Bălan: Şi asta-i adevărat.

Marcel Sâmpetru: Deci, când ai pus mâna pe ceva, nu-i mai da drumul.

George Bălan: O să ne consultăm împreună.

Marcel Sâmpetru: Ne consultăm, dar ţi-am spus şi eu. Ţi-am spus şi eu punctul meu de vedere şi dorinţa mea. E şi acesta bun, hai să-l duc spre avizare, pentru că se poate suci. Când tu spui nu, s-ar putea să nu mai fiu eu şi să vina altcineva, şi să nu mai fi nici tu…

George Bălan: Şi asta-i adevărat.

Marcel Sâmpetru: Înţelegi?

George Bălan: Aici important este să spui nu! Dar să ştii că vii tu…

Marcel Sâmpetru: Aia e problema.

George Bălan: N-am rezolvat nimic dacă el tot vine. Şi nu vin nici eu, nici tu.

Marcel Sâmpetru: Eu ce spun! Tu spui nu! Eu sunt cu Marcel şi s-ar putea să nu mai vină Marcel şi vine altcineva, şi-atunci ai pierdut şi tu, am pierdut şi eu!

George Bălan: Şi asta-i adevărat.

Marcel Sâmpetru: Dacă e, tu zici da!

—————————

George Bălan (membru CSM) şi procurorul Marcel Sâmpetru, consilierul acestuia, au fost suspendaţi din funcţie. ”Inspecţia judiciară (…) a solicitat suspendarea celor doi magistraţi din funcţiile deţinute. Secţia pentru procurori a dispus suspendarea din funcţie a celor doi magistraţi”, a precizat preşedintele CSM, Alina Ghica, miercuri, într-o declaraţie de presă.

Stenograme. Vezi discuţiile dintre procurorii CSM. şi cea cu Ponta

Scopurile grupării Bălan – Sâmpetru sunt aceleaşi ca cele ale grupării lui Cătălin Voicu: manipularea informaţiei pentru a obţine puterea şi folosirea puterii pentru a obţine avantaje materiale, este una din concluziile procurorilor DNA. Referat: „La prima întrevedere monitorizată (ambiental, la restaurantul Perla din Bucureşti) din data de 16.03.2012 (întrevedere la care au participat Mihai Vlad, şef Serviciu Informaţii Ilfov, Marcel Sâmpetru, procuror consilier CSM, şi Geroge Bălan, procuror membru CSM), Marcel Sâmpetru a ţinut o adevărată lecţie despre tehnicile de interceptare, spunându-le celor prezenţi că „degeaba bagă telefonul în geantă… Telefoanele, dacă le ţii, se iau unul de la altul, dacă ţi-a dat o autorizaţie pe numărul de la un telefon şi tu mai ai încă trei cartele… Şi dacă zici că i-ai scos bateria la ăsta, şi ălalaltul îl laşi aşa…”.

„Subiectele abordate de către membrii grupului vizează analiza situaţiei politice în contextu ultimelor schimbări intervenite în peisajul politic şi al numirilor ce vor fi dispuse în cadrul Ministerului de Interne şi al Ministerului Public, instituţii din care aceştia fac parte. Întrucât Mihai Vlad şi-a exprimat dorinţa de a fi menţinut în funcţia pe care o deţine, iar marcel Sâmpetru şi George Bălan sunt în aşteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere în interiorul Ministerului Public (Parchetul General şi alte Parchete), au convenit să uzeze de informaţiile la care Mihai Vlad are acces datorită funcţiei deţinute (şef Serviciul Informaţii Ilfov). Aceste informaţii sunt menite a-i ajuta atât în mod direct, cât şi indirect, prin obţinerea unor date, despre alte persoane care doresc să acceadă în funcţii, pentru crearea unui cerc relaţional cu potenţial decizional.

În data de 16 martie 2012, Marcel Sâmpetru i-a solicitat lui Vlad Mihai să afle, în virtutea atribuţiilor sale de serviciu, dacă un post telefonic este interceptat. Răspunsul lui Mihai Vlad a fost afirmativ. În acest context, George Bălan, interesându-se dacă unele informaţii obţinute ulterior în aceeaşi modalitate au fost utile, a afirmat cu referire la o persoană anume care a beneficiat de aceste informaţii secrete, că a avut o discuţie cu acesta şi că respectivul individ „ne va mulţumi”.

Convorbire ambientală într-un restaurant din Bucureşti

Marcel Sâmpetru: Şi mie mi-ai spus atunci.
George Bălan
: Şi ţie ţi-am spus. După cum i-am spus şi lu’ Marcel, e alt personaj, asta e vorba (…). Şi ştii la cine mă refer. A doua întâlnire nu mai bag alt personaj. Să-şi vadă de afaceri, să-şi vadă de treburile lui, să uite de mine!
Marcel Sâmpetru: Mai notezi acela? Poate l-ai pierdut?
Mihai Vlad: Nu, îl am.
Marcel Sâmpetru: Lasă, nu trebuie să faci dovada că ai notat!
Mihai Vlad: Mi-aţi spus să vă dau biletul înapoi.
Marcel Sâmpetru: Eu i-am dat foc! Eu personal!
George Bălan: Au fost bune pentru…?
Marcel Sâmpetru: Da. Mai este o întrebare. Ia notează! Unde este acum? E prins undeva? Nu putem să aflăm?
Mihai Vlad: Ba da!
Marcel Sâmpetru: M-am gândit la treaba asta. Tu cui i le dai? Eu m-am gândit la un moment dat, băi, de ce să nu vi le dau înapoi, că le primeam prea mult deasupra mea. Spune-i ăluia: „Băi, ce ţi-am dat, mai dă-le o dată”.
George Bălan: Auzi, …SORESCU! Nu vreau să-l… Dar vreau să vă spun că am mai avut o discuţie, vă va mulţumi! (…) De câte ori îl sun, ne vedem. Dar mi-a spus: „Nu mă suna când nu e cazul!”. Ideea este că şi alţii i-au propus să-l ducă la unul, şi el a zis că nu mă duc aşa, că mă duc aşa, că mă duce unul la altul, să-i rămân dator, m-aţi înţeles. Probabil vrea să-i fie de ajutor şi pe viitor, probabil şi în campanie, nu ştiu… va fi o chestie bună.
Marcel Sâmpetru: Tu ai spus-o!
George Bălan: Am reţinut-o!

Discuția cu Victor Ponta

George Bălan: Victor, crezi că aș putea trece pe la tine astăzi-mâine, când ai tu o fereastră?
Victor Ponta: Sigur. Eu sunt la birou până la ora trei. Dacă vrei să-mi faci o vizită,

4 comentarii

digital 11-07-2012 - 13:40

ăștia au condamnat comunismul și au blamat securitatea?!
iar acu strigă că vin comuniștii?!
ce securitate mai mare vrei decât DNA care ascultă tot,cu sau fără mandat în locuri publice sau private!
sugeți-o încontinuare lui băsexu,poate într-o zi o să i-o sugeți din spatele gratiilor!
hahaha!

Europeanuul 11-07-2012 - 14:37

Eu nu inteleg un lucru: in Romania este permis /legall ca procurorii sa publice stenogramele convorbirilor ? Este permis /legal ca justitia (CSM, DNA, etc) sa se amestece in campanii electorale sau sa influenteze rezultatul alegerilor?

digital 11-07-2012 - 16:26

tu nu ai cum să înțelegi vreodată,România!
de aia ai plecat din România!
HELĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂUUUUUUU!?
dâng!dâng!

john 12-07-2012 - 08:24

Guvernul unui soricel si a unui adormit … in rest toata lumea la furat .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult