Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Taragotul lui Dumitru Fărcaș, găsit într-un parc din Capitală

Taragotul lui Dumitru Fărcaș, găsit într-un parc din Capitală

scris de C.S.
2 afisari

S-a găsit taragotul lui Dumitru Fărcaș. Instrumentul maestrului a fost recuperat, după ce un bărbat a anunţat că l-a descoperit întâmplător, în timp ce alerga într-un parc din zona Basarab. Bărbatul a fost audiat de poliţiştii Secţiei 1.

S-a găsit taragotul lui Dumitru Fărcaș.

Interpretul Dumitru Fărcaş a rămas fără taragot, după ce acesta i-a fost furat, sâmbătă, dintr-un microbuz parcat în faţa Ateneului Român din Bucureşti, astfel că artistul nu a mai putut cânta la spectacolul aniversar al lui Gheorghe Zamfir.

Surse din Poliţia Capitalei au declarat că furtul a fost reclamat sâmbătă, în jurul orei 17.45, taragotul şi un acordeon furate dintr-un microbuz parcat în faţa Ateneului Român, care fusese lăsat neasigurat, valorând aproximativ 7.000 de euro.

„Noi am venit de la Slobozia la concertul lui Gheorghe Zamfir. Am avut concert acolo. Şi la ora 15.30 am parcat în faţă la Ateneul Român şi ne-am dus până în hol, să vedem cum se desfăşoară programul. La 19.00 aveam spectacolul. Şi cât am stat noi în hol la Ateneu, şoferul l-a luat cineva şi l-a ţinut de poveşti, l-a dus lângă o copertină acolo, şi alţii au operat, au luat geanta cu taragotul şi acordeonul şi au dispărut cu ele. Apoi a venit poliţia şi am dat toate declaraţiile”, a spus Dumitru Fărcaş, care a precizat că nu avea asigurare pe instrumentele furate.

5 comentarii

Contra 02-06-2014 - 14:20

Cel mai trist ar fi sa aiba dreptate Patapievici!

Antibasistul 02-06-2014 - 15:54

Esti nebun?
Ce legatura are taragotul furat cu jiidanul, cu parinți bolsevici-stalinisti, Patapievici?

salut 02-06-2014 - 17:35

Te alinti.

Sigur ca in ceea ce te priveste, are dreptate, doar ai militat pentru el la conducerea ICR, ai aplaudat cand i s-a dat medalie….
Sa ne amintim ce zice despre tine si pentru ce sustii ca merita medalia:

” „Contra”, cu o radiografie ca a fecalei, fara sira spinarii, o inima ca un cur, un patibular cu maxilarele inclestate pe care le deschide doar cand se pisa unul in gura lui, de o puturosenie abisala, o spirocheta cu eruptie ! ”

Vezi, patibulare ce pareri inalte are despre tine patibularul celalat? D-aia spui ca isi merita si sinecura de la ICR si medalia, ca esti la fel de patibular, inima ca un cur !

Ga-ga-ga 02-06-2014 - 17:23

Drajilor, zona unde a fost gasita ‘scula” maestrului este zona BULEVARDULUI Basarabia si NU un parc din zona Basarab unde, de altfel nu sunt parcuri !!!
Halal hal de gurnalisti ai boborului indignat …

ancuta 02-06-2014 - 18:47

KKT-UL DE grizdi jdevan!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult