Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Teodor Atanasiu, fostul șef AVAS, audiat la DNA

Teodor Atanasiu, fostul șef AVAS, audiat la DNA

scris de A.B.
6 afisari

Teodor Atanasiu, fost preşedinte al AVAS, este audiat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Vicepreședintele PNL a fost citat telefonic de DNA ca martor în dosarul Turceni-Rovinari.

Teodor Atanasiu, fostul șef AVAS, audiat la DNA.

Teodor Atanasiu, fostul șef AVAS, audiat la DNA.

Nu este pentru prima dată când Teodor Atanasiu vine la DNA. El a mai fost citat ca martor într-un caz de corupţie care vizează activitatea Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, unde acesta a fost preşedinte între 2006 și 2008.

De asemenea, în 2008 a fost citat la DNA Alba, pentru a da explicații în legătură cu niște contracte încheiate în 2004, când Teodor Atanasiu era președinte al Consiliului Județean.

Teodor Atanasiu a fost pus sub învinuire și în dosarul fraudelor de la referendumul din 2012, dar ulterior instanța a decis scoaterea sa de sub urmărire penală.

Teodor Atanasiu este din 2012 senator, reprezentând cel mai mare colegiu din judeţul Alba, care cuprinde zonele Alba Iulia, Cugir – Zlatna şi Munţii Apuseni. Atanasiu a fost anterior deputat, iar în perioada 2004 – 2008, membru în Guvernul condus de Călin Popescu Tăriceanu, fiind ministru al Apărării şi ulterior preşedinte al AVAS, din 2006 până în 2008.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult