Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei UPDATE – Teodor Meleșcanu, la DNA

UPDATE – Teodor Meleșcanu, la DNA

scris de A.P.
11 afisari

UPDATE – Potrivit unor surse judiciare, Meleșcanu a fost chemat în calitate de martor, într-un dosar în care este implicat un medic militar.

Sursele citate precizează că ar fi vorba de generalul Ioan Sîrbu, fost șef al Spitalului Militar Central din București și fost șef al Direcției Medicale din Ministerul Apărării Naționale.

 

Fostul ministru de Externe Teodor Meleșcanu s-a prezentat vineri la Direcția Națională Anticorupție.

Teodor Melescanu, fost director SIE

Teodor Melescanu, fost director SIE

Teodor Meleșcanu, fost director al Serviciului de Informații Externe și, totodată fost ministru de Externe, s-a prezentat vineri dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție.

La ora transmiterii acestei știri nu există informații cu privire la dosarul în care a fost citat fostul director SIE. Cel mai probabil este vorba despre prezența lui Meleșcanu la DNA în calitate de martor, având în vedere că până acum numele lui nu a apărut într-un dosar de corupție.
Meleşcanu ar putea avea legătură cu dosarul votului din Diaspora, acesta conducând Ministerul de Externe în perioada celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale.
Într-un alt dosar, cel al lui George Scutaru, apare numele fiicei lui Teodor Meleşcanu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult