Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Trafic de influenţă: DNA vrea urmărirea penală a lui Laszlo Borbely

Trafic de influenţă: DNA vrea urmărirea penală a lui Laszlo Borbely

scris de M.A.
3 afisari

DNA vrea să înceapă urmărirea penală în cazul lui Laszlo Borbely, pentru trafic de influenţă şi fals în declaraţiile de avere.

Laszlo Borbely

Trafic de influenţă: DNA vrea urmărirea penală a lui Laszlo Borbely

DNA a dat publiciăţii un comunicat în care se precizează: „Direcţia Naţională Anticorupţie a sesizat Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a solicita Camerei Deputaţilor declanşarea procedurilor pentru obţinerea cererii necesare urmării penale faţă de Laszlo Borbely, deputat în Parlamentul României şi ministru al Mediului şi Pădurilor, pentru două infracţiuni de trafic de influenţă şi infracţiunea de fals în declaraţiile de avere, în formă continuată”.

Sesizarea a fost făcută „în conformitate cu dispoziţiile art. 109 alin.2 din Constituţia României, art. 12 şi art. 19 din Legea 115/1999 republicată privind responsabilitatea ministerială, precum şi ale deciziilor Curţii Constituţionale nr. 665/5.07.2007 şi nr. 270/10.03.2008”.

3 comentarii

Ciu Huhu 04-04-2012 - 13:59

Ii santajeaza pe unguri cu dosare, ii frica lui Basescu ca-l parasesc si ungurii!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult