Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Trafic de influenta pe langa functionarii primariei Sectorului 5

Trafic de influenta pe langa functionarii primariei Sectorului 5

scris de Ziua Veche
3 afisari

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispus trimiterea in judecata a inculpatei Valerica Voichita Radulescu, acuzata de trafic de influenta pentru ca ar fi cerut bani ca sa intervina pe langa functionarii Primariei sectorului 5 Bucuresti.In rechizitoriul intocmit, procurorii au retinut ca, in cursul lunii noiembrie 2007, inculpata Radulescu a pretins si primit de la un denuntator suma de 35.000 de euro, bani pe care urma sa ii dea functionarilor cu putere de decizie din cadrul Primariei sectorului 5 Bucuresti pentru a obtine repartitia unei locuinte sociale pentru fiul si nora denuntatorului.
Potrivit unui comunicat al DNA, in vederea confiscarii speciale a sumei de bani pretinse si primite de inculpata, procurorii au dispus instituirea sechestrului asigurator asupra unui apartament proprietatea acesteia.
Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Bucuresti.

 

0 comentariu

An 07-05-2010 - 12:40

Bravo BASESCU!!!Tine-o tot asa.

nelamuritul 08-05-2010 - 06:40

data viitoare, inca 25% Nu are decat patru incercari. La a cincea va trebui sa aducem bani de acasa pentru a putea lucra…

fanariotu 08-05-2010 - 17:42

,,Vulcanul,,Basescu a facut Boc,eruptia a eliminat un nor de cenusa care a bagat in ceata salariile si pensiile amaratilor de romani.!DE CE L-ATI MAI OMORAT PE CEAUSESCU,DIN MOMENT CE SUNTETI DE 1000 DE ORI MAI NEPUTINCIOSI,MAI IMPOTENTI,MAI INCAPABILI,MAI MINCINOSI,MAI EXCROCI CA EL.? Daca el a platit asa scump,acum vine si randul vostru,al TUTUROR sa platiti macar la fel ca el,cu toate ca faptele voastre sunt mult,mult mai grave.! ! !Pregatiti-va penalilor,judecata se apropie….

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult