Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Traian Băsescu a fost audiat la Judecătoria sector 5

Traian Băsescu a fost audiat la Judecătoria sector 5

scris de R. C.P.
2 afisari

Preşedintele Traian Băsescu a fost audiat, miercuri la prânz, la Judecătoria Sectorului 5,  în procesul de calomnie pe care i l-a deschis deputatului PSD Mugurel Surupăceanu.

Traian BasescuŞeful statului a declarat, la intrarea în sala de judecată, că intenţionează să-i ceară deputatului PSD daune simbolice de 100 de lei. „Mă interesează prestigiul instituţiilor şi al meu, şi pe urmă banii”, şi-a motivat, potrivit Realitatea TV, Traian Băsescu gestul.

Mugurel Surupăceanu a fost dat în judecată de Traian Băsescu după ce, anul trecut, acesta a declarat că Preşedinţia favorizează şi susţine consumul de droguri uşoare.

Deputatul PSD a precizat, pe 27 aprilie, că a înaintat cererea de audiere a preşedintelui pentru ca acesta să dea explicaţii legate de acuzaţiile pe care el i le-a adus, respectiv că Preşedinţia ar fi fost implicată în favorizarea şi susţinerea consumului de droguri uşoare.

În urmă cu aproximativ un an, preşedintele Traian Băsescu l-a dat în judecată pe deputatul PSD Mugurel Surupăceanu şi i-a cerut daune simbolice de un leu, pentru că a spus, într-o conferinţă de presă, că Guvernul şi Preşedinţia favorizează şi susţin consumul de droguri uşoare.

2 comentarii

digital 18-05-2011 - 14:33

sa dea domnu sa castige si sa-si ia lumanari de ei!
ai mai dau si eu!donez,da nu prea mult!

urbos 18-05-2011 - 17:30

Sa dea Domnul sa crape cu tot cu familie. Moarte dictatorului!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult