Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Trei eleve arestate pentru trafic de influenţă la examen

Trei eleve arestate pentru trafic de influenţă la examen

scris de L.M.
2 afisari

Ministerul Educaţiei Naţionale va face o anchetă la Şcoala Postliceală Sanitară „Christiana” Bacău, după ce trei eleve au fost arestate, fiind acuzate de trafic de influenţă, în legătură cu strângerea unor bani pentru „protocolul” comisiei de examen.

catuse

Trei eleve arestate pentru trafic de influenţă la examen

Cele trei eleve ar fi strâns câte 200 de lei de la colegi, însă banii astfel adunaţi nu au ajuns la profesorii din comisia examenului de absolvire care începe luni.

Potrivit presei locale, elevele au urmat cursurile necesare pentru a deveni asistent medical generalist.

La propunerea procurorilor, Judecătoria Bacău a admis, sâmbătă, propunerea de arestare preventivă a elevelor, sub acuzaţia de trafic de influenţă, transmite Mediafax. Avocatul celor trei a declarat că strângerea de bani pentru „protocolul” comisiei este o tradiţie la şcoala respectivă.

Ministerul Educaţiei Naţionale a anunţat, într-un comunicat de presă, că în paralel cu instituţiile care fac cercetări în acest caz, va derula propria anchetă, prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău, şi va dispune măsurile care se impun.

„Ministerul Educaţiei Naţionale condamnă cu fermitate situaţia apărută la Şcoala Postliceală Sanitară «Christiana» Bacău şi respinge astfel de practici care exced regulamentele şcolare şi care nu au ce căuta în sistemul românesc de educaţie. (…) Reiterăm faptul că Ministerul Educaţiei Naţionale manifestă toleranţă zero faţă de orice act de corupţie şi va utiliza toate instrumentele legale pe care le are la dispoziţie pentru a asigura legalitatea şi corectitudinea organizării şi desfăşurării examenelor naţionale”, s-a mai arătat în comunicat.

9 comentarii

mircea 11-08-2013 - 14:36

cum dracu se face ca procurorii ,in republica lor nu aresteaza numai gainari,dar nici un procuror,politist,sppist nu aresteaza care au agonosit averi care nu pot fi justificate.Unde este Marta,Basescu,Blejnar,Udrea,Georgescu-ANI,Falca,Stoica,Gigi Pinalti,……….si lista ramane deschisa

UnUL 11-08-2013 - 15:23

Mirciulică, prostovane, nu mai asculta idioțeniile anteniste privind „fantastica avere” a familie Băsescu sau a Elenei Udrea. Despre Georgescu ce să mai vorbim; trebuie să fii total i di o t ca tine ca sa il numeri printre marii bogați ai României (cu averi obținute din furt!)
P.S. Da, lista rămâne deschispă (după ce a fost corectată!). deci să adăugăm : Voiculescu, Bombo, Mazăre, Oprișan, Dragnea, Rușanu, Frunzaverde, etc., etc.

mircea 11-08-2013 - 15:38

daca as fi un protovan ca tine MALACULE(produsul unnei bivolite insamantata de un bivol care se spala in mocirla)rumegatorule sa nu-ty cada greu caldarea de cacat si copaia se osanza ne afumata da tiganca a lu Nutzy moartea puliticii PeDeLepriste

zweistein 11-08-2013 - 15:47

Hehehe, ce bou esti!
De unde pm ai mai rasarit?

UnUL 11-08-2013 - 15:51

Nu ești „protvan”, evident; ești „poroStovan”. În rest, este clar că nu ai nici bun simț, nici imaginație, nici umor și debitezi insanități care te descalifică total. Nu mai vorbesc că, așa cum spuneam deja, nu știu în ce naiba de limbă scrii, dar română sigur nu e. Dacă voi vrea să sculptez o statuie a im be ci li tă șii nesimțitte, te voi ruga să-mi servești de model.

mircea 11-08-2013 - 15:55

nu uita casta ta militati ca daca vrem sa avem …sa-i platim bine pe profasori,medici,judecatori,avocati,popi,militieni,securisti si politicieni.Ai uitat loaza ca cinste si curatenia nu are pret,MALACULE

UnUL 11-08-2013 - 15:59

„nu uita casta ta militati”, respectiv „Ai uitat loaza ca cinste si curatenia nu are pret” … sunt în sanscrită sau în hotentortă?
P.S. Îmi place minunatul acord : „cinste(A?) și curațenia nu ARE preț”!!!!! Absolut genial!!!!

UnUL 11-08-2013 - 16:00

P.S. Tastarea, bat-o vina; „hotentotă”, evident!

Virgiliu Soare 11-08-2013 - 16:58

Inca o fapta plina de eroism dusa la capat de Procuratura romaneasca! Se adauga cu succes condmanarii la multe luni de inchisoare a batranelului prins fara bilet in autobuzul spre Otopeni, desi omul dovedise ca in statia unde urcase nu era chiosc de vanzare a biletelor (iar pe atunci nu se vindeau bilete de la sofer). Cele trei fete (sefe de clasa!) sunt inchise pentru o luna, dat fiind faptul ca sistemul de invatamant romanesc este curat, performant si finantat de Guvernul celor 70 la suta de baftisti de la ultimele alegeri si nu admite nici cea mai mica abatere. Dar inspectorii si profesorii din sistem cei care organizau ~protocolul ~ de cinci ani cu aceeasi comisie nu trebuie interpelati? Domnii Procurori ce au intreprins aceasta grandioasa operatie de curatire a sistemului de invatamant romanesc nici nu concep ca acestia ar putea fi culpabili. Multi au grade didactice, unii au doctorate poate chiar meritate, nu ca cel al domnului prim-ministru, masluit, dar sunt curati ca lacrima. Domnilor Procurori, cu mintea imparosata a dumneavoastra ati reusit sa re-instaurati justitia mult visata in scumpa noastra tara, luandu-le libertatea unor fetite „corupte” care voiau un loc de munca in sistemul la fel de limperde ca cel sanitar si pana la aceasta fapta ati ingaduit cu lacomie secatuirea tuturor resurselor Romaniei culegand vartos firimituri grase de la masa acelor ~baieti destepti~ limpezi ca lacrima. Ati scris cu aceasta inca o pagina glorioasa in drumul spre propasirea si prosperitatea Romaniei. Oare dumneavoastra chiar nu mai aveti deloc simtul ridicolului? Urata boala! Puah!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult