Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Trei ofiţeri de la BCCO, reţinuţi de DNA

Trei ofiţeri de la BCCO, reţinuţi de DNA

scris de M.A.
2 afisari

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au reţinut trei ofiţeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, urmând să propună judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti arestarea preventivă a acestora, sub acuzaţiile de trafic de influenţă şi complicitate la trafic de influenţă, informează Agerpres.

DNA

foto: timnews.ro

DNA a decis, pe 7 martie, reţinerea ofiţerului de poliţie Georgel Ovidiu Negură, şef Birou Sector 1 din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti pentru trafic de influenţă şi a ofiţerilor de poliţie Mihai-Claudiu Ionaşcu şi Robert George Coporîie, acuzaţie de complicitate la trafic de influenţă. Potrivit anchetatorilor, pe data de 25 februarie, ofiţerul Georgel Ovidiu Negură a pretins de la un denunţător suma de 3.000 euro, lăsând să se creadă că poate interveni pe lângă angajaţi din cadrul Laboratorului de Analize a Drogurilor pentru a-i convinge să emită un certificat de analiză negativ pentru produsele etnobotanice aparţinând unei persoane cercetate într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri. „În data de 7 martie 2011, inculpatul Negură Georgel Ovidiu, ajutat de coinculpaţii Ionaşcu Mihai-Claudiu şi Coporîie George Robert, a primit suma de 3.000 euro pe care o pretinsese anterior de la denunţător, aceştia fiind prinşi în flagrant delict”, se arată în comunicat. Cei trei urmează să fie prezentaţi marţi Curţii de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

1 comentariu

UN TARAN ROMAN 08-03-2011 - 13:46

Terminati-i pe NISTORESKU si STANESKU- ASTIA SANT SPIONI G.R.U- astia sant mana in mana cu wantu–.Astia distrug societatea romaneasca cu diversiunile lor.Este inadmisibil sa arunce cu laturi impotriva tuturor care nu sant cu Wantu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult