Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Tunuri imobiliare: Deputatul UNPR Mihail Boldea cercetat de DIICOT

Tunuri imobiliare: Deputatul UNPR Mihail Boldea cercetat de DIICOT

scris de M.A.
2 afisari

Deputatul independent Mihail Boldea, fost membru al PDL şi actualmente membru UNPR, este cercetat de DIICOT într-un caz care priveşte tunuri imobiliare în Galaţi.

Mihail Boldea

Mihail Boldea

Procurorii DIICOT Serviciul Teritorial Galaţi au destructurat un grup infracţional organizat, constituit din 22 de persoane, dintre care un deputat, un avocat din Baroul Galaţi şi un fost arbitru de la Curtea de Arbitraj Galaţi, care se ocupau cu înşelăciuni în domeniul imobiliar, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat DIICOT dat publicităţii vineri, membrii grupării, care era specializată în săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals, identificau terenuri şi imobile situate în zone centrale ale municipiului Galaţi, proprietatea Consiliului Local Galaţi sau a unor persoane fizice, o parte din imobile fiind indisponibilizate în vederea confiscării speciale în cauze penale, pe care le treceau în proprietatea altor membri ai grupului.

În acest scop, învinuiţii au folosit hotărâri judecătoreşti falsificate sau pronunţate în baza unor acte false, respectiv hotărâri arbitrale, pronunţate în fals.

Membrii grupării înstrăinau ulterior imobilele către terţe persoane, cumpărători de bună credinţă, modalitate în care obţineau beneficii financiare substanţiale.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională depăşeşte suma de un milion de euro, prin raportare la un număr de nouă imobile.

În sarcina unora dintre membrii grupării se mai reţine că au încercat să obţină suma de aproximativ 5 milioane lei prin inducere în eroare şi folosire de mijloace frauduloase, respectiv a unui contract de prestări servicii falsificat şi a unui bilet la ordin completat în fals.

Procurorii DIICOT efectuează 14 percheziţii domiciliare în municipiul Galaţi, în vederea identificării şi ridicării de mijloace de probă, iar la sediul DIICOT vor fi aduse 22 de persoane faţă de care urmează a fi dispuse măsurile legale, după finalizarea audierilor.

Cercetările au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi, IPJ Galaţi şi lucrători din cadrul IJJ Galaţi

57 comentarii

digital 16-03-2012 - 12:53

Deputatul UNPR Mihail Boldea=Deputatul PDL Mihail Boldea, ca să fim foarte clari….

प्रिंस Parpanghel Carpathians 16-03-2012 - 14:26

Uite asa, cum am ajuns sa fiu si eu de acord cu…. susnumitul, si mai mult ,chiar si cu o precizare:–Unpristul de azi ,pedelistul de ieri …RrOMAN Vechi, si …Verde , Mihaitza BoUldea!

digital 16-03-2012 - 15:59

…printzu-le,te f*u*t în bothul de șobolan dacă te mai referi la sus-nu-mitul…adică ți-o …SUS-ȚIN în freză,că nu ne-am coichnit valizele-n gară!

Ciu Huhu 16-03-2012 - 14:57

Ba, asta din poza nu-i M R Ungureanu? Seamana perfect cu el la mutra, nu m-as mira sa fie si el evreu ca MRU!

digital 16-03-2012 - 16:02

…io cred că e…tomi!

tomi 17-03-2012 - 03:41

Măi râlă,dar destept te-o că-cat mă-ta.Cum de abia acum ți-a picat fisa?

tomi 17-03-2012 - 04:06

Exact == prima dată că sint de acord cu tine, prima dată ca ești deștept. Iată, priviți adevărul care vă doare,uitați-vă la imaginea intelectualului evreu,fața deschisă, privire inteligentă,întruchiparea evreului de astazi,omul zilelor noastre,omul capabil și demn.

tomi

Ciu Huhu 17-03-2012 - 17:03

Nu am vazut om mai prost decit tine pe Net.
Indivitul e anchetat pentru fapte rele….

प्रिंस Parpanghel Carpathians 16-03-2012 - 15:52

Ei se vede cand cineva are capacitatea de a recunoaste dupa trasaturi , ca individul apartine unei etnii superioare! Ce mai …masterandul in Psi hohilogie a mai dat inca o data dovada incontestabila a cacapacitatii! Bravos CIU-fui !!

Ciu Huhu 16-03-2012 - 15:57

Nu-ti mai raspund la postarile tale, te poti si caca pe tine!

digital 16-03-2012 - 16:00

…mi-ai plăcut ciu-hu-le!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 16-03-2012 - 16:06

Sorri, Soriri CIU-FUI! Prefer totusi sa o ..fac in orificiul bucal al vostru si al neamului vostru pe linie materna si paterna(in caz ca este cert identificat) Sper ca sobolanul gazar sa fie mai condescent, cunoscut fiind apetitul lui la fek. aloide !

digital 16-03-2012 - 16:09

…se zice…condescendent,mă-ga-ru-le incult,de kh-kh-at poți fi….cum de te mai suportă Iudeea….

प्रिंस Parpanghel Carpathians 16-03-2012 - 16:22

…Aka kaDigidement.ha, apreciez pozitia ta in gaura sobolanilor verdani ! Si alinierea la alienarea masturbatorului in psi. hohi logie , inconfundabilul CIU- FUI ! Toje la bucal!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 16-03-2012 - 16:37

Slutzilor , dementzilor, nu avetzi vlaga , nu avetzi decat doar kkt. la debara, si latratzi in comun !प्रिंस Parpanghel

प्रिंस Parpanghel Carpathians 16-03-2012 - 16:49

…MOFTUROSILOR abia a-ti inceput sa va …consumatzi propria defecatzie, si HOP , v-ati blocat la felul 1 . Statzi ca urmeaza …DESERTUL !

digital 16-03-2012 - 16:55

mi-e milă de tine…..spumantule…hahaha

hamsa 16-03-2012 - 23:34

toate comentariile de mai sus reprezinta de fapt ceea ce a ajuns poporul roman in ziua de azi!!!! lipsa de cultura, vulgaritate, non valoare! salut DIICOT-ul galatean , incearca sa demonstreze ca exista, din pacate „caracatita” e mult prea mare, si as dori sa vad si o finalitate a dosarelor!!!!

lucid 17-03-2012 - 01:55

Stimate domn, nu jigniti poporul roman. Acele excremente despre care vorbiti nu reprezinta poporul roman; ei sint doar niste accidente ale naturii, eii fiind programati sa se incarneze in viermi, dar, datorita unui accident, au iesit oameni. Se mai intimpla. Ei sint o cantitate neglijabila. Ei, chiar daca se cred oameni, de fapt se comporta ca ceea ce ar fi trebuit sa fie.

tomi 17-03-2012 - 03:56

@ LUCID.ai dreptate dar parțial doar. Susții ca erau programați a fi viermi și au iesit oameni.Până la un punct zici bine dar vezi ca nu sânt oameni fix ce trebuiau sa iasă au devenit,sânt întocmai niste viermi,fără creier,grași,lipicioși,si grețoși,creaturi ce nu au drept la existentă.Acei
„asa ziși” URBOS,CIU HUHU,DIGITAL,TACHE,sânt degenerați ,creaturi diabolice care vor disparea curând,și dacă nu, ne vom îngriji noi personal să dispară.

Ciu Huhu 17-03-2012 - 17:07

Tu si Lucid ati fost programati sa iesiti viermi si v-ati nascut viermi!

digital 17-03-2012 - 08:47

vezi,măi,ciurigăule,să nu te iei de tomi-agarici,că el e plecat din țară dar latră pe la gard,el e curat ca lacrima și spumele lui nu se pun…

tomi 17-03-2012 - 14:02

Stimate nulitate @Digital,tu cu familia ta de zece generații in urmă nu ați dat patriei române cit am dat eu. Am sufletul impăcat ca mi-am servit patria,am fost ofițer in serviciile cele mai disciplinate ale ROMANIEI, și continui să o servesc ca un bun cetațean român,fără să fac politică,noi care știm că țara are nevoie de noi nu facem politică,avem un singur scop să servim statul si nu partidele.Toate isteria voastra in jurul guvernanților denotă disprețul vostru pentru țară și nivelul caracterului primitiv de mahagii ce sânteți.Nu ați fost și nu veți fi buni români in veci,eu ca cetățean,român=știu că te faci palid jegule cind zic asta=am prestanță mai mare de o sută de ori in țara românească ca voi toți laolaltă care doar consumați aerul degeaba. Dacă doar ai fi auzit de unitatea militară din Târgoviște unde am servit patria timp de cinci ani de zile ai băga capul in nisip de rușine.Si zic asta pentru ca eu fiind ofițer la unitatea de luptători ai securității in mod precis nu am fost turnător ca voi toți și rudele voastre de neciopliți.Dacă ai fi știut cum erau priviți acei turnători de noi ofițerii vi-ați fi pus ștreangul in gât, erați etichetați ca ultimele gunoaie, iar rapoartele voastre in 90 la sută din ele erau aruncate direct in coșul de gunoi.

urbos 17-03-2012 - 16:33

Piei ji dan imputiti, cu toata familia ta de taraturi si cu tot neamu tau. O sa ne cacam pe hoiturile voastre.
Doar sa nu fie nevoie sa asteptam 200 de ani pana scade radioactivitatea, ca ar fi pacat.

Ciu Huhu 17-03-2012 - 17:14

Radioactivitatea nu-i problema, umplem un container mare cu cacatul nostru, in Romania, si-l incarcam intr-un avion care il va arunca de la mare inaltime pe locul respecriv, fara sa fie afectat de radioactivitate.

urbos 17-03-2012 - 17:20

Buna idee. Asa sa fie!

urbos 17-03-2012 - 16:31

Chiar voiam sa spun ca „hamsa” e vreun ji dan imputit, cand hop, vad ca a sarit din hazna sobolanul usturoiat „tomi”. Ne-am lamurit si cu asta.

PS Scarbele ji danesti ataca romanii si Romania, asta ca sa nu va mai mire asemenea postari.

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 17-03-2012 - 16:44

PisshSin gaura ta SOBOLANE! Tu nu esti R O M A N ! Tu esti RUS.Inea BLOGULUI …A kakaT urbos=sobru =digidementza= CIU-FUI_FUI !

digital 17-03-2012 - 08:44

da,mă,din cauză că vorbeam noi vulgar,merge țara prost,e corupție și sărăcie iar diico-tul gălățean are de lucru….
împușcă-te!

tomi 17-03-2012 - 14:20

Exact boule,voi gunoaie ale periferiilor,vagabonzi ai mahalalelor,creați pagube imense țării == furați,trăiți din fuserații,loviți in tot ce este progresist și cinstit,evreii sint răi iar voi sânteți ingerii,lua-var mama dreacului de jigodii,MERGETI dracului și puneți mâna pe lucru,in viața voastră nu ați luat in mâna un ciocan și un cleste, și nici nu aveti habar ce sânt alea.Mars la lucru derbedei,URBOS,CIU CIU NEBUNU,DIGITAL= ANALOGUL,& COMPANI legionarii din Ferentari,Ploiești.

tomi

digital 17-03-2012 - 14:32

măi,păsări-lăți-lungilă,ți-ai dat atât de tare cu ciocanu ăla peste dește,încât ai decis să pleci din România,ca s-o slujești în iudeea?!
puneți întrebarea asta în fiecare seară când mergi la culcare,iar dimineața,mai întreabă-te odată!
când afli răspunsul,să mă anunți și pe mine!
marș la k-k-t!

tomi 17-03-2012 - 14:39

Stimate nulitate @Digital,tu cu familia ta de degenerații nu ați dat patriei române cit am dat eu. Am sufletul impăcat ca mi-am servit patria,am fost ofițer in serviciile cele mai disciplinate ale ROMANIEI, și continui să o servesc ca un bun cetațean român,fără să fac politică,noi care știm că țara are nevoie de noi nu facem politică,avem un singur scop să servim statul si nu partidele.Toate isteria voastra in jurul guvernanților denotă disprețul vostru pentru țară și nivelul caracterului primitiv de mahagii ce sânteți.Nu ați fost și nu veți fi buni români in veci,eu ca cetățean,român=știu că te faci palid jegule cind zic asta=am prestanță mai mare de o sută de ori in țara românească ca voi toți laolaltă care doar consumați aerul degeaba. Dacă doar ai fi auzit de unitatea militară din Târgoviște unde am servit patria timp de cinci ani de zile ai băga capul in nisip de rușine.Si zic asta pentru ca eu fiind ofițer la unitatea de luptători ai securității in mod precis nu am fost turnător ca voi toți și rudele voastre de neciopliți.Dacă ai fi știut cum erau priviți acei turnători de noi ofițerii vi-ați fi pus ștreangul in gât, erați etichetați ca ultimele gunoaie, iar rapoartele voastre in 90 la sută din ele erau aruncate direct in coșul de gunoi.

tomi

digital 17-03-2012 - 16:36

acuma cred că ți-ai prins și coa-iele cu cleștele…idiotu dreq,handicapat și papagal mai poți fi,lă-baru-le…

Ciu Huhu 17-03-2012 - 17:19

Tomi, sceleratule terorist schizofrenic al Internetului, cind crapi ma, Iadul te asteapta cu mare nerabdare, daca ai facut 5 ani armata la Securitate inseamna c ai 90 de ani, cind crapi ba sa scape lumea de un terorist scelerat!

digital 17-03-2012 - 17:27

….tomi-agarici are 149 de ani!nu știai?a trebuit să repete de două ori fiecare an de școală,iar la armată l-au ținut în carantină vreo 10 ani,abia apoi l-au echipat,după ce l-au deparazitat…
și știi cu ce se ocupa la Târgoviște?freca wc-urile înainte de a veni ofițerii adevărați în unitate,la program,de aia a rămas cu sechele,visează și acum că e ofițer…!

urbos 17-03-2012 - 17:38

Asa e cand supravietuiesti prin lagare, traiesti mult. E normal.

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 17-03-2012 - 17:49

De ce vrei tu CIU FUIFUI sa te transvazezi in container? Ca doara alde kkt ca voi se transporta cu balerca dreaq ,eventual in cisterna ma’h fekalla!

Ciu Huhu 17-03-2012 - 17:58

Bravo Digital !

hamsa 16-03-2012 - 23:42

deci daca nu esti vulgar, nu ai dreptul la comment! i like this! gl 2 e1

Ciu Huhu 17-03-2012 - 17:38

Esti ovreu, n-asa?

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 17-03-2012 - 18:01

TO ; h a m s a: Te rog sa nu consideri inoportuna sau neeadecvata recomandarea mea, dar la alde urbos/sobru&Fui CIUciu musai sa le prezinti si sa accepti sa-ti cerceteze fallusul in maniera lor /per bucales. Altfel , nu vei avea pace cu homalai astia vanduti arabetzilor , cu stima – प्रिंस Parpanghel Carpathians !

tomi 17-03-2012 - 18:14

@hamsa scuze ca intervin,dar vreau sa te intreb daca esti vaccinat contra turbarii.
Ai dat aici in acest forum peste citiva pacienti ai ospiciilor,deosebit de periculosi,
asa zisul URBOS,asa zisa CIU HUHU,asa zisa DIGITAL,pacientii acestia au evadat de la ospiciu si musca,ling,fac tot felul de gesturi ciudate,problema este insa ca sint inferctati cu bacilul turbarii,asa ca ai grija poti sa dai in ei doar cu piciorele,stiu doar de cuvintul „MARS JAVRA”si nu pune mina pe ei.
tomi

urbos 17-03-2012 - 18:20

Eu sint hamsa ma sobolane, am lansat niste cacareze ca sa vad care se infige sa le manance.
Iti place cacatul meu este?

tomi 17-03-2012 - 18:27

continui sa dovedesti caracterul tau josnic nici jocul nu esti in stare sa-l duci cinstit.Vierme esti tot mai gretos.

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 17-03-2012 - 18:39

A kakaTurbos : cretinopatule un KKT ca tine numa’h cacareze poate lansa. Ce naste din kkt , toje kkt. IMbecila a fost catzeaua de matt. a , tu cum ai vrea sa fii !

Ciu Huhu 17-03-2012 - 18:52

Tomi e si Parpanghel si Lucid, Tomi sceleratul terorist schizofrenic cu multe nickuri pe Internet, care cumplit va arde la nesfirsit in Iad, va suferi CURIND IN IAD, CUMPLIT!!!!!!!!!!!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 17-03-2012 - 19:23

Imbecil ca tine CIU fui-fui , mai rarutz, cum pm te luara ca predicator la pooki-moon! Esti cu mult mai gios , chiar si decat curul broastei de mina ! Fui-FUI Ciu-mette!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 17-03-2012 - 20:11

…AkakaTurbos , pe tine cine3,14147 ZDA.LAU cotrenczi de catzea de ma.tta te invita peacilea! Tu latura, tu nimee de a. ploi.esti, gazificabil!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 17-03-2012 - 19:29

Dear my best friend to ARAD , dear TOMMY, cu aceste gunoaie noi trebuie sa terminam repede(orice,contact) Este degradant pentru noi, orice comentariu cu acesti degenerati tenebrosi ! Z.V greseste enorm ,permitand acestori RASISTI sa verse gunoiul lor pe net!

digital 17-03-2012 - 19:35

băi,p**ă,o să-ți fie dor de noi când or da ăia cu nucleara peste voi!khăkhathule,că sunteți și tare proști și tu și tomi ăla tâmpit…lua-v-ar dreq de cretinopați!

digital 17-03-2012 - 19:44

”Dear my best friend to ARAD , dear TOMMY…”
dear,ma-ta,mă boule…auzi la el,~dear~!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 17-03-2012 - 19:48

@ ..kakaTdigidement.ha, scursoarea imunda a blogului, de tine doar doamna cu coasa are dor +

digital 17-03-2012 - 19:59

…du-te dreq de handicapat,că am zis că ești redus dar acum chiar că nu am cu cine,mă război…ești prea prost pentru,2012…poate peste 149 de ani,mai vorbim….

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 17-03-2012 - 20:05

…to digidementhu, ce quizzdau ma.tti te ofuscasi ma;h , de doamna cu coasa care te doreste sincer ma’h+

urbos 17-03-2012 - 20:06

Nu ti-am zis sa nu-l mai bagi in seama? Ce dracu ai de vorbit cu cretinopatul asta? Stai sa-i descifrezi aberatiile alea de litere aruncate aiurea? O bila neagra pentru tine.

digital 17-03-2012 - 21:31

băi par-hanghele,tu ești Mengele sau Speer,că iar,am uitat…deh la câți je-ws imbecili văd zilnic,nici nu pot face diferența…hahaha!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 17-03-2012 - 22:56

…A kaka Digi de MENTHu, repet pt.tine IO zis si IPSE cel care Zilnic …VA INFIPSE. Voua personal , neamului vostru si descendentilor vostri …pina in a 7 -a SPITA !- प्रिंस Parpanghel

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult