Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Ucidere din culpă: Şerban Huidu, trimis în judecată, la Judecătoria Braşov

Ucidere din culpă: Şerban Huidu, trimis în judecată, la Judecătoria Braşov

scris de M.A.
0 afisari

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov l-au trimis în judecată pe Şerban Huidu, sub acuzaţia de ucidere din culpă, în dosarul accidentului rutier produs în noiembrie 2011, din judeţul Braşov, soldat cu moartea a trei persoane.

serban huidu

Ucidere din culpă: Şerban Huidu, trimis în judecată, la Judecătoria Braşov

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus, astăzi, 14.05.2012, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului Şerban Huidu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, se arată în comunicatul parchetului ÎCCJ. Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat următoarea situaţie de fapt:

La data de 16.10.2011, inculpatul, aflat la volanul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe DN 1 din direcţia Predeal – Braşov, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil ud), a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autovehicul ce venea din sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul victimelor B.L.Ş., D.M. şi G.I.G.. Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Braşov.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult