Un nou dosar Elodia-Cioaca

scris de Ziua Veche
2 afisari

Judecatoria Brasov a inregistrat un dosar pe numele politistului Cristian Cioaca, care este acuzat ca si-a insusit bunuri ale sotiei sale, Elodia Ghinescu, disparute la sfarsitul lunii august 2007 si despre care nu se stie nimic nici in acest moment, informeaza Agerpres. Cristian Cioaca este principalul suspect in cazul mortii sotiei sale, pe numele lui fiind deschis un dosar penal.

„Plangerea pentru acuzatia de furt a fost depusa de mama Elodiei, Emilia Ghinescu, inca de anul trecut, iar dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, dupa care a fost trimis Judecatoriei Brasov”, a declarat, vineri, pentru AGERPRES judecatoarea Alina Mioc. Politistul Cristian Cioaca este acuzat ca a furat din locuinta in care a stat cu Elodia Ghinescu mai multe bunuri personale ale acesteia, in valoare de 500.000 de lei, dar si o serie de alte lucruri din garsoniera in care aceasta avea cabinetul de avocatura. Primul termen de judecata in acest dosar cu numarul 20764/197/2010 este 6 octombrie 2010. Pe langa cele doua dosare, Cristian Cioaca mai are unul in care este acuzat de violarea corespondentei Elodiei Ghinescu prin intermediul e-mail-ului acesteia.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult