Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei UPDATE Andrei Placinta, cercetat in stare de libertate

UPDATE Andrei Placinta, cercetat in stare de libertate

scris de M.A.
132 Afisari

Andrei Placinta, fiul sentatoarei PDL Sorina Placinta, va fi cercetat in stare de libertate, a decis joi Curtea de Apel Bucuresti. Tanarul a primit interdictia de a parasi tara.


Andrei Placinta
Andrei Placinta, cercetat in stare de libertate (Foto: xgym.ro)

 

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au emis in luna decembrie un mandat de arestare preventivă de 29 de zile pe numele lui Andrei Plăcintă, acesta fiind acuzat de tâlhărie, loviri sau alte violenţe, distrugere, tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.


UPDATE 14.10: Recursul lui Andrei Plăcintă s-a judecat miercuri, el declarându-le judecătorilor că nu a vrut să calce pe nimeni cu maşina şi că a căutat-o pe fosta lui prietenă pentru a recupera o datorie.


El a mai spus că incidentul din 6 decembrie 2010 a fost doar o ceartă între tineri şi că procurorii au exagerat în prezentarea probelor, cerând astfel să fie eliberat din arest, transmite Mediafax. Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au dispus, joi, eliberarea din arest a lui Andrei Plăcintă, stabilind în cazul acestuia interdicţia de a părăsi ţara pe perioada cercetărilor. Totodată, instanţa i-a impus lui Andrei Plăcintă să nu poarte arme, să nu ia legătura cu martorii din această cauză, să nu îşi schimbe domiciliul fără încuviinţarea organelor de anchetă şi să se prezinte la poliţie şi la parchet ori de cât ori este chemat.



This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS