Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Vadim a fost trimis în judecata

Vadim a fost trimis în judecata

scris de P.C.R.
3 afisari

Procurorii Parchetului General l-au trimis în judecată miercuri pe preşedintele Partidului România Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a unei hotărârii judecătoreşti, ultraj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Vadim a fost trimis in judecata

foto: Agerpres

Un executor judecătoresc a sosit, pe 4 ianuarie, la sediul PRM din str. Emile Zola din Capitală, însoţit de poliţişti, pentru a evacua sediul PRM, în urma unei noi somaţii emise pe baza unei hotărâri a Judecătoriei Sectorului 1. Încercarea de evacuare s-a soldat cu un scandal, preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, împreună cu mai mulţi membri ai formaţiunii opunându-se acţiunii executorului judecătoresc.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, citat de Agerpres, Corneliu Vadim Tudor s-a împotrivit executării prin ameninţare şi exercitarea actelor de violenţă fizică împotriva executorului judecătoresc Paula Daniela Şomâldoc şi smulgerea din mâna acesteia a documentelor legale de executare, pe care le-a aruncat.

De asemenea, europarlamentarul a agresat fizic şi a smuls cascheta unui agent de poliţie care făcea parte din efectivele de poliţişti care au acordat sprijin legal executorului judecătoresc pentru executarea titlului executoriu. În plus, preşedintele PRM l-a agresat fizic şi l-a bruscat pe un comisar de poliţie, care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Dosarul se va judeca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

3 comentarii

Ciu Huhu 06-04-2011 - 21:59

Jos comunistii si securistii pedelisti-basisti-portocalii!

Ho Ciu Tzi 07-04-2011 - 05:12

Traiasca ULS-asii in frunte cu marii conducatori Crin Antonescu (cel mai mare) Victor Ponta (foarte mare) si Dan Voiculescu (cu creion securizat)

UN BUNIC DE 100 ANI 07-04-2011 - 05:23

usl= uniunea sovi.etica liberala

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult