Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Vadim si-a gasit beleaua cu familia Toba

Vadim si-a gasit beleaua cu familia Toba

scris de Ziua Veche
24 afisari

.Fostul ofiter SPP Daniela Toba l-a actionat in judecata pe Corneliu Vadim Tudor, Partidul Romania Mare, ziarul „Tricolorul” si redactorul acestei publicatii, Simona Fica, pentru publicarea articolului intitulat „Este, oare, Daniela Toba amanta lui Marcel Opris” din data de 4 august.

Sotul Danielei Toba, Francisc Toba a afirmat, intr-o conferinta de presa a Organizatiei „Proiectul Semper Fidelis”, ca va urma si o plangere penala legata de acest articol si a acuzat lipsa de reactie a conducerii Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS) in urma afirmatiilor din ziarul „Tricolorul”.

Daniela Toba cere judecatorilor plata unei sume pe care o va stabili instanta, cu titlul de daune – interese, pentru „prejudicii grave aduse demnitatii mele, carierei mele, statutului meu de militar, de femeie si de persoana casatorita, de angajat al statului intr-o institutie de importanta privind securitatea nationala-STS, de cetatean roman de etnie maghiara”.

Mai multe amanunte aici .

0 comentariu

briel 09-05-2010 - 02:59

domnul acesta viceamiral nu s-a putut baza prea serios pe ata rosie de la mana.

eu imi legam la deget o ata ca sa nu uit ceva important. pe urma o dadeam jos.

zeitgeist 09-05-2010 - 21:37

Mişcarea are scopul de a începe o tranziţie globală pentru un design nou social si durabil numit Economia Bazata pe Resurse . În sprijinul acestui fapt, Mişcarea Zeitgeist este angajată în răspândirea conştientizării in masa prin dezvoltarea a mai multor materiale mass-media educative în cadrul proiectului, să faciliteze înţelegerea globală a obiectivelor sale, precum şi încurajarea activismului de informare din intreaga lume.

Zeitgeist înseamnă „spiritul unei epoci şi a societăţii sale”. Aceasta descrie atmosfera morală, intelectuală, culturală, etică şi climatul spiritual al său, de asemenea, o tendinţă a unei epoci.
Miscarea Zeitgeist este braţul activist al Proiectului Venus.

Miscarea Zeitgeist nu este o miscare politica, nu ţine cont de noţiuni divizionare, cum ar fi naţiuni, guverne, rase, religii, apartenenţe de orice natură sau clase sociale.
Este important să se înţeleagă că totul în viaţă este o progresie naturală, trebuie să recunoaştem, de asemenea, că specia umană are capacitatea de a incetini drastic progresul şi a paraliza evoluţia, prin intremediul structurilor sociale. Lumea care o vedem astăzi, plina de război, corupţie, elitism, poluare, sărăcie, boli epidemice, încălcarea drepturilor omului, inegalitate, discriminare şi criminalitatea este rezultatul acestei paralizii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult