Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Vanghelie pierde “Bucuresti”

Vanghelie pierde “Bucuresti”

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Magazinul Bucuresti a revenit mostenitorilor fostului proprietar dupa noua ani de dispute in salile de judecata cu apropiati ai primarului sectorului 5, Marian Vanghelie. Acesta a achizitionat cladirea fostului magazin in 2003, prin intermediul varului sau, Sorin Mircea Nicolae, contra sumei de 1,5 milioane de dolari.


Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, pe 8 februarie, ca Oltea Doina Croitoru, Bucur Valentin Chelaru si Roxana Viorica Panaitescu sunt proprietarii de drept asupra fostului magazin Bucuresti. Acestia au cerut conducerii societatii Bucuresti SA sa le fie restituit imobilul, dar, mereu, le-au fost respinse solicitarile. Dupa mai multe incercari, cei trei mostenitori, s-au adresat instantei, iar, dupa un proces de sase ani, in data de 21 februarie 2007, ICCJ a dat o decizie irevocabila in favoarea lor, anuland si hotararea Adunarii generale a Actionarilor a SC. Bucuresti SA, dispunand restituirea in natura catre cei trei reclamanti ai imobilului. Refuzand sa aplice decizia ICCJ, societatea a formulat o cerere de revizuire in iulie 2007, dar care a fost respinsa in 8 februarie. In acest moment, nu mai exista nici un impediment legal in calea intrarii in posesie a proprietarilor de drept.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult