Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Vântu se ia la trântă cu SRI

Vântu se ia la trântă cu SRI

scris de D.S.S.
5 afisari

 Sorin Ovidiu Vîntu susţine că interceptările din dosarul în care este acuzat de favorizarea lui Nicolae Popa sunt trucate şi realizate ilegal. În acest sens, avocaţii acestuia lucrează deja la o plângere pe care omul de afaceri o va depune în instanţă împotriva Serviciului Român de Informaţii. Este doar o altă etapă a luptei pe care Vîntu a pornit-o împotriva instituţiilor care, spune el, îl vânează de doi ani.

Sorin Ovidiu Vantu-foto EvZ

Sorin Ovidiu Vantu-foto EvZ

Am deschis o acţiune în civil împotriva domnilor Maior şi Coldea şi a Serviciului de Informaţii Interne pentru interceptări ilegale şi trucarea convorbirilor. Am vorbit cu avocaţii mei, şi zilele următoare se vor depune în instanţă plângerile. Doar nu credeţi că iau bâta şi mă răfuiesc pe stradă? Apelez la instituţiile statului care, după plecarea regimului Băsescu, îşi vor face datoria”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu într-un interviu acordat revistei QMagazine.

 Într-un alt process, Dinu Patriciu a câştigat un process cu Serviciul Roman de Informaţii.Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a dat câştig de cauză omului de afaceri Dinu Patriciu în proescul cu SRI.Institu’ia Serviciul secret este obligat să îi plătească lui Dinu Patriciu 50.000 de lei daune morale, pentru interceptarea ilegală a telefoanelor .

1 comentariu

sindicalistul din batista 01-03-2011 - 13:21

Arestati-l pe mafiot,chiar nu-si da seama ca SRI are toata baza de date.Cum dracului sa nege schiopul proba,mai bine isi ia batista pe care o dadea subalternilor si sa o suga si el.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult