Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Vântu vrea milioane de euro despăgubiri de la Boc, Udrea şi Voinescu

Vântu vrea milioane de euro despăgubiri de la Boc, Udrea şi Voinescu

scris de Ziua Veche
1 afisari

Sorin Ovidiu Vântu a confirmat miercuri, după ce a fost audiat de procurorii Parchetului General, că îi va da în judecată pe premierul Emil Boc, pe ministrul Turismului, Elena Udrea, şi pe secretarul Camerei Deputaţilor, Sever Voinescu, pentru acuzaţiile pe care aceştia i le-au adus, şi anume că a organizat o lovitură de stat şi a furat banii de la FNI.


”Eu nu îmi schimb niciodată deciziile. Vor trebui să dovedească că eu am organizat o lovitură de stat şi că am furat banii de la FNI”, a declarat Vântu, potrivit Agerpres, la întrebarea ziariştilor dacă îşi menţine decizia de a-i da în judecată pe cei trei, aşa cum apăruseră informaţii în blogosferă.

Sorin Ovidiu Vântu a venit miercuri la Parchetul General, fiind chemat în dosarul în care este acuzat de săvârşirea infracţiunii de favorizare a infractorului, în legătură cu fuga din ţară a lui Nicolae Popa.

Vântu a stat aproximativ o jumătate de oră în sediul Parchetului, refuzând să le spună ziariştilor de ce a fost chemat de procurori, însă le-a sugerat să întrebe conducerea SRI despre acest lucru.

Tot miercuri, la Parchetul General a fost chemat şi omul de afaceri Octavian Ţurcan, pus şi el sub acuzare în acest dosar.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult