Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei UPDATE Vasile Rotaru – Furt de identitate? Anchetă în cazul “fiului” lui Sergiu Nicolaescu

UPDATE Vasile Rotaru – Furt de identitate? Anchetă în cazul “fiului” lui Sergiu Nicolaescu

scris de M.A.
21 afisari

UPDATE 17.33: Fostul jurnalist Vasile Rotaru a declarat marţi, pentru Mediafax, că a depus la Judecătoria Sectorului 1 o cerere în care solicită instanţei să renunţe la judecarea celor două acţiuni iniţiate de un pretins fiu al lui Sergiu Nicolaescu, întrucât i-a fost folosită identitatea.

„Am fost la judecătorie însoţit de un avocat, care m-a îndrumat ce anume să scriu în respectiva cerere. Mi-a fost folosită identitatea, nu eu sunt cel care a iniţiat cele două acţiuni”, a mai spus Rotaru, care a confirmat că a comunicat şi Poliţiei faptul că i-a fost folosită identitatea. Întrebat dacă ştie cine i-a folosit identitatea pretinzând că este fiul regizorului, Vasile Rotaru a spus că nu ştie acest lucru.

Furt de identitate? Anchetă în cazul lui Vasile Rotaru, “fiul” lui Sergiu Nicolaescu. Poliţia şi Parchetul s-au autosesizat.

sergiu-nicolaescu

Vasile Rotaru - Furt de identitate? Anchetă în cazul “fiului” lui Sergiu Nicolaescu

Cazul presupusului fiu al lui Sergiu Nicolaescu, Vasile Rotaru, care a cerut împiedicarea incinerării şi recunoaşterea paternităţii a intrat în atenţia procurorilor după ce s-a dovedit că datele sale de identitate sunt false. Parchetul Capitalei a decis efectuarea unei anchete în cazul falsului fiu al lui Sergiu Nicolaescu şi va verifica solicitările trimise de această persoan, transmite Realitatea TV.

De asemenea, potrivit RTV, cazul Sergiu Nicolaescu a ajuns la poliţie. Autorităţile anchetează cererile depuse la judecătorie de presupusul fiu al regizorului. Poliţia vrea să afle cine a făcut solicitările şi dacă s-a făcut fals în acte.

Pe cererile de paternitate depuse de aşa-zisul fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu la Judecătoria Sectorului 1 apare CNP-ul unui fost jurnalist, Vasile Rotaru, care a fost angajat la secţia Sport a postului Realitatea TV. De asemenea, adresa care apare în document este cea a unui hotel din Dusseldorf.

Fostul jurnalist Vasile Rotaru a precizat că nu are nici o legătură cu această cerere.

UPDATE 14.15: “Urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public cu privire la posibila folosire frauduloasă a unor date personale în cadrul unei cereri de stabilire a paternităţii aflată pe rolul Judecătoriei Sectorului 1, Poliţia Capitalei face următoarele precizări:

La nivelul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti nu a fost primită până la acest moment nicio sesizare din partea instanței de judecată sau a vreunei persoane cu privire la acest aspect. Poliţia Capitalei a luat act de informaţiile existente în spaţiul public, demarând în acest sens o serie de verificări, în urma cărora poliţiştii bucureşteni s-au sesizat din oficiu şi desfăşoară, sub supravegherea procurorului, cercetări cu privire la posibila săvârşire a infracţiunilor de fals în declaraţii şi fals privind identitatea”.

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-01-2013 - 17:26

Nu este o noutate !
Ce numai fura , romanasii !
Dupa ,retine si organe de la !
Donori in stare de cadavre !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult