Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Verdictul in cazul copilului sfasiat de maidanezi

Verdictul in cazul copilului sfasiat de maidanezi

scris de M.I.
17 afisari

Judecatoria Sectorului 2 a dat vineri verdictul in cazul Ionut Anghel, baietelul de 4 ani ucis in septembrie 2013 de o haita de maidanezi, langa parcul Tei din Capitala.
ionut_anghel_Administratorul firmei care deținea terenul pe care a fost ucis de câini Ionuț Anghel în septembrie 2013 a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare și la plata a 2,4 milioane de euro despăgubiri pentru familia băiatului.
Magistrații Judecătoriei Sectorului 2 au decis, vineri, ca familia lui Ionuţ Anghel, copilul sfâşiat de câini la data de 2 septembrie 2013, să primească daune morale în valoare de 2,4 milioane de euro. Totodată, proprietarul terenului unde copilul a fost sfâşiat de câini a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.
Judecătorii au decis ca SC Trei Rezidenţial SRL şi Administraţia Domeniului Public Sector 2 să fie amendate, fiecare, cu câte 300.000 de lei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult