Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Vezi ce pensie alimentară vrea să plătească Irinel Columbeanu

Vezi ce pensie alimentară vrea să plătească Irinel Columbeanu

scris de L.M.
3 afisari

Instanţa Tribunalului Bucureşti a continuat luni dezbaterile cu privire la recursul Monicăi Columbeanu faţă de decizia prin care Judecătoria Buftea a încredinţat-o temporar pe Irina tatălui său, Irinel Columbeanu.

Familia Columbeanu isi arunca vorbe grele in instantaIrinel Columbeanu a declarat luni la Tribunalul Bucureşti (TB) că, dacă fetiţa sa Irina va fi încredinţată Monicăi Columbeanu, este dispus să plătească o pensie alimentară de 2.000 de lei, instanţa urmând să ia o decizie în acest proces.

În sala de judecată au fost prezenţi atât Irinel, cât şi Monica Columbeanu.

Omul de afaceri a depus un set de documente şi de înscrisuri, care au fost luate în evidenţă ca probe de către instanţă.

Pe de altă parte, Monica a spus că instanţa este cea care trebuie să calculeze un procent din veniturile ei, care să ajungă la fetiţă, dacă aceasta rămâne la Irinel Columbeanu.

Referitor la soţul său, fotomodelul a susţinut că acesta nu s-ar fi interesat niciun moment de Irina, în perioada cât ele au fost plecate în SUA şi că, de fapt, ea a fost cea care a menţinut relaţia tată-fiică, cerându-i lui Irinel să discute cu fetiţa pe internet, informează Mediafax.

Monica a mai spus că după ce fetiţa a ajuns în ţară şi în perioada în care ea a mai rămas în SUA a menţinut legătura doar cu fetiţa, prin intermediul mamei sale, din cauza unor mesaje de ameninţare primite de la soţul ei.

Instanţa urmează să ia o decizie în acest proces.

La ieşirea din sala de judecată, întrebat fiind despre documentele depuse luni, Irinel a arătat că probele dovedesc „tarifele pe care Monica le-a perceput”. Întrebat la ce se referă şi dacă o acuză pe soţia sa de imoralitate, el a refuzat să dea detalii.

Pe de altă parte, Monica Columbeanu nu a dorit să facă declaraţii.

Cei doi au plecat separat către Judecătoria Buftea unde luni se judecă un nou termen în procesul de divorţ.

2 comentarii

bibire 04-04-2011 - 12:54

Se vede ca Irinel nu-si iubeste fiica deloc si nu are instinct de tata, instinct cu care ne nasc barbatii (dar nu toti). Isi face sotia prostituata, negindindu-se ca o face si pe Irina de ris spunind de mama-sa ca e usuratica. Mai tirziu fata va creste si va citi pe internet toate lucrurile astea despre mama ei spuse de tata, si va suferi. Dar pe Irinel nu-l intereseaza decit ambitia lui de mascul atrofiat. A facut-o pe Monica si tiganca, iarasi negindindu-se ca si Irina are in acest caz singe de tiganca in ea si ii strica reputatia si fiica-si.

Pepe 05-04-2011 - 10:04

Si ce daca e tiganca?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult