Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Vezi pe cine bagă la înaintare Bercea Mondial pentru a scăpa de tentativa de omor

Vezi pe cine bagă la înaintare Bercea Mondial pentru a scăpa de tentativa de omor

scris de R. C.P.
3 afisari

UPDATE-Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, dat în consemn la frontieră după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, a fost prins de poliţişti, sâmbătă seară, în Sectorul 5 din Capitală. Bercea Mondial a fost prins în jurul orei 20.00, în Sectorul 5 din Capitală, în urma unei acţiuni a poliţiştilor de la investigaţii criminale.Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este dat în consemn la frontieră şi este căutat în continuare pentru a fi audiat.

Acţiunea autorităţilor a fost coordonată de procurori ai Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi sprijinită de SRI.

Bercea Mondial da vina pe fiul sau minorInformaţia a fost confirmată de Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Adrian Aspra, pentru Agerpres.

„Dacă va fi reţinut în cazul în care va fi găsit, decide procurorul de caz, ce vă pot spune este că Anghel este căutat pentru audieri. Parchetul General a confirmat că este dat în consemn la frontieră” a spus Aspra.

Fiul lui Sandu Anghel, Laurenţiu Anghel, susţine, într-o declaraţie făcută sâmbătă că verişorul său, Ionuţ Mercedes Anghel, a fost lovit cu cuţitul nu de Sandu Anghel, ci de fiul acestuia, Jenică Anghel, de 14 ani, care s-ar fi aflat în legitimă apărare, iar Sandu Anghel se va prezenta la Parchet luni dimineaţă.


„Tata este acum plecat la Iaşi, la o rudă bolnavă şi de aceea nu a mers la Parchet. Dar i-a sunat pe poliţişti şi le-a spus că luni, la prima oră, se întoarce în Slatina şi atunci dimineaţa se va prezenta şi la audieri. Nu se ascunde pentru că nu are de ce. Cel care l-a lovit cu un cuţit pe verişorul Mercedes, adică pe Ionuţ Anghel, este fratele meu mai mic, Jenică Anghel, care are 14 ani. Jenică s-a dus în barul din Drăgăneşti să mă caute pe mine, dar eu nu eram acolo. În bar era Mercedes care a aruncat cu un cuţit în Jenică. Fratele meu a luat cuţitul şi l-a lovit pe Ionuţ Anghel. Se afla în legitimă apărare” a afirmat Laurenţiu Anghel, care a fost şi el implicat în mai multe conflicte în anii trecuţi.

Poliţia îl caută pe Bercea Mondial pentru a-l audia într-un dosar de tentativă de omor calificat după ce, în cursul nopţii de joi spre vineri, Bercea l-ar fi lovit cu un cuţit de mai multe ori pe unul dintre nepoţii săi, băiatul fratelui său Amar, din Drăgăneşti Olt.

Procurorul de caz, Eugen Iacobescu, a declarat, vineri, pentru că nepotul lui Sandu Anghel este spitalizat la Craiova şi, deşi viaţa i-a fost pusă în pericol, medicii au reuşit să îl salveze.

”Victima, în vârstă de 17 ani, susţine că cel care l-a lovit cu cuţitul în spate este unchiul său, Sandu Anghel. Dacă va fi găsit vinovat, Sandu Anghel riscă o pedeapsă cu închisoarea între şapte ani şi jumătate şi 12 ani”, a spus procurorul Iacobescu.

Bercea Mondial a fost în ultimi şase ani cercetat în peste 100 de dosare penale, dar niciodată arestat sau condamnat.Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult