Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Vezi programul după care e judecat Adrian Năstase

Vezi programul după care e judecat Adrian Năstase

scris de P.C.R.
6 afisari

Adrian Năstase detaliază duminică, pe blogul personal, termenele pe care le are săptămâna viitoare în instanţele judecătoreşti.

Adrian Nastase,magarul si pipa (foto:adriannastase.ro)

Năstase a anunţat, încă de săptămâna trecută, pe blogul, că va informa transparent presa cum îşi petrece timpul în instanţele judecătoreşti, ‘în baza hotărârilor actualei conduceri de partid şi de stat’. El a adăugat ironic că ‘accesul presei va fi gratuit’ la procesele sale.’Aşa cum v-am anunţat, vă voi ţine la curent cu termenele fixate la ÎCCJ, pentru fiecare săptămână.

Pentru săptămâna viitoare, s-au fixat – în condiţiile în care exista grabă deosebită – următoarele termene: marţi, la ora 9.00, termen în Dosarul Melinescu (mai cunoscut sub denumirea ‘Mătuşa Tamara’, ca să ne înţelegem); miercuri, la ora 13.00, termen în Dosarul Zambaccian (bideuri, termopane etc); joi, ora 9.00, termen pentru prezentarea expertizei contabile în Dosarul Trofeul Calităţii în construcţii (afişe electorale din 2004)’, precizează duminică fostul premier, pe blogul personal. În postarea din 14 octombrie, Năstase a făcut o scurtă recapitulare a celor şapte ani de când ‘Băsescu şi PDL luptă cu corupţia din perioada guvernării PSD’.
‘Dar, iată, corupţia, generalizată, i-a învins, precum Securitatea pe Emil Constantinescu. Cu ultimele puteri, aceiaşi vor să convingă judecătorii de la ÎCCJ să dea rapid nişte verdicte, să-l îmbunăm pe MCV şi să intrăm în Schengen. M-am oferit, în urmă cu ceva timp, să mă sacrific pentru binele ţării, am cerut Parlamentului să fie de acord cu DNA-ul, crezând că tratarea cu instanţă a afişelor electorale din 2004, a bideurilor din China şi a termopanelor din Zambaccian vor rezolva marile probleme ale ţării, inclusiv calificarea la campionatul mondial de fotbal’, afirmă Adrian Năstase. Potrivit acestuia, în acelaşi dosar, la fiecare termen, sunt audiaţi între 40 şi 50 de martori, pe o perioadă de timp ce depăşeşte şase ore.

4 comentarii

romanul 17-10-2011 - 01:39

Pentru mine Totii Politicienii-cu mici exceptii-Devin pe zi ce trece niste Laturi Umane-daca li s-ar confisca tot ce au ciugulit in timpul executarii meseriei de Politician-Toti copii Romaniei ar avea sanse egale-Totii bolnavii pentru care se face apel la MIla ar avea bani de asistenta si altele-…Nu este posibil ca in timpul politicianismului mizerabil-pe care l-ai facut sa acumulezi averi de miliarde-De Unde???-Laturi Umane-Toti …..cu mici exceptii

Ciu Huhu 17-10-2011 - 02:08

Speram ca si dosarul flota va fi rejudecat!

remi 17-10-2011 - 09:08

Cunosti o afacere din RO care s-a facut,la nivel mare,fara politicieni?
Asta e motivul pt cate politicienii au averi.Adica oamenii de afaceri (mari0 din RO au furat din banii statului cu ajutorul politicienilor si atunci si-au luat si politicienii partea leului !!Asta e explicatia pt.care politician+afacerist=HOTI.
Dar nastase e mic copil pe linga astia de azi,portocalii,ca sint fara stapin….Iliescu ai avea in mina pe toti,pe cind betivu e el la mina pd-ului….Ca daca nu mai vrea guvernul sa execute nu are mincinosul ce sa-i faca….Betivu crede ca are putere dar puterea o au mafiotii cu bani(gen mondialu sau popoviciu)

romanul 17-10-2011 - 14:53

Deci Remi -recunosti ca politicieniii-Laturile Umane Sunt ,au fost si Vor fi -Poarta spre Hotii= a tuturor acestor afaceristi -Fara comportamentul lor de Laturi Umane-acesti politicieni -Nu ar fi permis existenta Devalizarilor Romaniei-Responsabilizarea Laturilor Umane-Printr-o Legislatie=CONSTITUTIE NOUIA=care sa-i Pedepseasca Efectiv-inchisoare,confiscarea averilor etc-Se rezolva problema Laturilor Umane care Numai asa pot fi Educati sa devina Oameni.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult