Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Viceprimarul din Dobroiesti, retinut pentru sechestrare

Viceprimarul din Dobroiesti, retinut pentru sechestrare

scris de Ziua Veche
6 afisari

.Viceprimarul comunei Dobroiesti si un functionar public au fost retinuti, vineri dimineata, sub acuzatia de sechestrare si favorizarea infractorului, informeaza Antena 3.

 

 

In dosar a fost audiat si primarul Valentin Condu, acesta urmand sa fie cercetat in stare de libertate. Cei trei sunt anchetati pentru ca ar fi sechestrat un procuror si mai multi ofiteri, care organizau un flagrant, pentru a-l prinde pe un functionar care lua mita. Surse judiciare sustin ca atunci cand au aflat de flagrant, reprezentantii primariei au reactionat violent. Acestia i-au inchis intr-o camera pe procurori si pe ofiterii anticoruptie, si le-au dat drumul doar la insistentele oamenilor legii. Celor trei le-au fost intocmite dosare penale pentru ultraj, lipsire de libertate si favorizarea infractorului.

0 comentariu

LimpDick 03-05-2010 - 14:24

…in rest – mai bine ar incepe sa trateze unguroaice contra sindromului de „vaca stearpa”…

Cristiana-Riana 03-05-2010 - 16:23

Am auzit ca sfanta manastire Dervent este o deosebita creatie crestina,avand inclusiv icoane facatoare de minuni,insa din pacate nu am ajuns inca acolo;ii va veni randul cu siguranta.
Felcitari pentru prezentare!
http://www.dervent.ro/

roxana 03-05-2010 - 17:18

felicitari pentru articol Cristi.

elena 06-05-2010 - 17:08

Extraordinara ideea de aprezenta astfel de locuri din tara.Admiram, in alte zari, ce au altii si nu stim ce avem si pe la noi.O enumerare a unor astfel de locuri, cu o mica istorie, e binevenita!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS