Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Victor Babiuc va fi eliberat condiționat din închisoare

Victor Babiuc va fi eliberat condiționat din închisoare

scris de C.S.
36 Afisari

Victor Babiuc va fi eliberat condiționat din Penitenciarul Găești. Fostul ministru al Apărării a fost condamnat la doi ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri Becali – MApN.

Victor Babiuc va fi eliberat condiționat din închisoare.

Magistraţii Tribunalului Dâmboviţa au decis ca fostul ministru al Apărării să fie pus în libertate. Decizia de vineri a Tribunalului Dâmboviţa este definitivă.

Babiuc a executat deja un an de închisoare, din cei doi la care a fost condamnat în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Cererea lui Babiuc de eliberare a fost formulată în condiţiile în care el are 75 de ani, iar Codul penal prevede ca bărbaţii condamnaţi în vârstă de cel puţin 60 de ani pot fi eliberaţi condiţionat după executarea unei treimi din durata pedepsei, în cazul în care au primit o pedeapsă de cel mult 10 ani.

Babiuc a fost întemniţat în 21 mai, el fiind încarcerat mai întâi la Penitenciarul Rahova, apoi transferat la Jilava şi, ulterior, la Penitenciarul Găeşti.

Alături de Babiuc, în dosarul schimbului de terenuri au fost condamnaţi de instanţa supremă, în 20 mai 2013, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS