Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Vîntu a plecat de la tribunal. Judecătorii deliberează

Vîntu a plecat de la tribunal. Judecătorii deliberează

scris de Matei Iliescu
1 afisari

Sorin Ovidiu Vîntu a plecat de la Judecătoria Sectorului 5 puţin după ora 22. Ordonanţa de reţinere de 24 de ore emisă pe numele său de procurori a expirat la ora 19.40. Instanţa a rămas în pronunţare în privinţa propunerii de arestare preventivă a lui Sorin Ovidiu Vîntu şi a lui Ion Ilie Cezar, după aproximativ cinci ore de dezbateri.

arestare_vintuJudecătoria Sectorului 5 a rămas în pronunţare pe propunerea de arestare a lui Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie. În jurul orei 22.00 Vîntu a părăsit sediul judecătoriei întrucât ordonanţa de reţinere de 24 de ore emisă pe numele său de procurori a expirat la ora 19.40.

Aseară i-am spus domnului procuror Marius Iacob că avem probe indubitabile audio-video care demonstrează falsitatea tuturor acuzaţiilor. Domnia sa a refuzat orice probă şi a dispus arestarea mea. Astăzi am prezentat aceste probe la judecătorie. Aşteptăm sentinţa„, a spus Vîntu la ieşirea de la judecătorie. Întrebat dacă rămâne să aştepte decizia, Vîntu a spus: „Nu. Dacă e cazul, mă voi întoarce„.

1 comentariu

Spiridon 22-04-2011 - 07:23

Domnilor judecatori, cred si eu ca trebuie bine deliberat!
Caci, din pacate, pt criminali ca Vintu pedeapsa cu moartea este interzisa, scrie clar. Dar acesta e terorist, deci altfel vorbim.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult