Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Vîntu: Am început vânătoarea împotriva lui Băsescu şi ai lui

Vîntu: Am început vânătoarea împotriva lui Băsescu şi ai lui

scris de P.C.R.
9 afisari

Sorin Ovidiu Vîntu a mers marţi într-un scaun cu rotile la Înalta Curte de Casație și Justiție.

„Acest proces nu are nicio legatură cu justiția, este doar consecinta luptei mele directe cu regimul Traian Băsescu. Domnia sa a început o vânătoare împotriva mea folosind toate instituțiile coercitive. Începând de azi, am început și eu o vânătoare împotriva lui și a tuturor care îl sprijină”, a declarat Vîntu pe holurile instanței de judecată, potrivit Hotnews.

Sorin Ovidiu VintuAvocații lui Vîntu, care este judecat pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa, au depus o cererea de recuzare a unei judecătoare din complet, pe motiv că ar fi fiica unui păgubit FNI.

16 comentarii

codul x 15-02-2011 - 16:13

„Domnia sa a declanşat o vânătoare împotriva mea, folosind toate instituţiile statului. Începând de azi, şi eu am decis să declanşez o vânătoare împotriva lui şi a celor care îl sprijină”, a afirmat omul de afaceri. ARESTATI-L PE VANTU PENTRU AMENINTARE LA ADRESA PRESEDINTELUI ROMANIEI

focul 15-02-2011 - 23:47

cai verzi pe pereti…chiar crede tablagiul asta gingav ca nu ne-am pris de manevra cu geoana?????…paraliticul e basescian 100% nu de alta, dar licheaua aia il are la mina !

Huhu Ciu 15-02-2011 - 17:50

Sincer, domnule Vintu va doresc o vinatoare reusita, suces!

Morkova Vesela 16-02-2011 - 01:27

da, da, dar in arest sa-i lasa cureaua, iar lampa din tavan sa aiba carlig zdravan si infipt bine.

procuroru poporului 15-02-2011 - 19:59

Aveti PUSCA dar nu aveti gloante, niciodata nu o sa il vinati pe Basescu, pina nu va vede pe totii la puscarie Basescu nu se lasa, voii a-ti distrus acest sistem Mafiot la puscarie o sa muritii cu toti Vintule Basescu nu se lasa

Didos 15-02-2011 - 20:27

Intarata-i drace ! Poate cumva mai aflam si noi tehnici mafiote de jefuire a tarii si a poporului.

urbos 15-02-2011 - 22:43

Sper ca Vantu e la fel de razbunator si ticalos ca Basescu si-o sa-i faca felul, nu ca prostu de Patriciu care a suportat ca vita toate jignirile.

camaradul 15-02-2011 - 23:24

Sa te feresti de omul insemnat, suna o zicala din popor. Parca si Biblia zice ceva in sensul asta, dar nu are importanta…Ursu si peizanca de colega a domniei sale tocmai nu mai fac Ora de foc, ies din grila. Incepe bine razboiul,,,

jan dinu 15-02-2011 - 23:33

VINTU in curind
E mumie in pamint !
JD-USA

Morkova Vesela 16-02-2011 - 01:07

Se vede de la o posta cat e de vinovat, dar pt ginecolog nu, asta a fost pregatire pt gerla, ca o sa-i vina chiar si ciclul si inca in mai putin de un an de mers la dusuri. Mai bine doneaza tot ce are pe la Salvation Army si pe la caminuri de batrani, asa macar il iau aia la ranga, dar il lasa dupa aia in pace

Morkova Vesela 16-02-2011 - 01:21

Bate vantu frunza-n dunga
Pan’ la gherla-i cale lunga?
Vantu, de si-a rupt picioru’
Il ducem cu carucioru’!

Parpanghel : Handy-kkt-ul poate ...recuza o tara intreaga ! 16-02-2011 - 03:19

A pagubit toata Romania material si in special moral, si tot el ameninta! Pina cand,nu se va ecarisa societatea de tupeul si turbarea a unei astfel de erori genetice!

andrei. nartea andrei 16-02-2011 - 09:50

Premierul Silvio Berlusconi poate fi judecat in caz de presupusa prostiotutie infantila de un complet format din 3 femei, fara teama ca acestea il vor nedreptati sau prejudicia in vreun fel verdictul.

Dar Vîntu, care este judecat pentru favorizarea infractorului, cere recuzarea judecătoarei, pe motiv că ar fi fiica unui păgubit FNI.

Dispari, schiop obosit.

codul x 16-02-2011 - 12:34

SEFII DE SINDICARE MINA IN MINA CU SEFII PATRONATELOR
SEFII DE SINDICARE SI PATRONATE – CUM PRADUIESC TARA

Hotelul Lotru a fost luat de Blocul Naţional Sindical, iar Hotelul Lotrişor de Cartel Alfa

Poate puţină lume ştie, dar anul trecut, cele patru mari confederaţii sindicale din ţară au făcut „marea împărţeală” a patrimoniului turistic din Vâlcea, după ce aproape toate hotelurile şi restaurantele au fost administrate de către SC SIND România SRL (aparţinând CNSLR Frăţia) timp de 20 de ani. Astfel, începând cu anul 2010, în baza unor contracte de asociere în participaţiune, patrimoniul turistic din două staţiuni – Voineasa şi Vidra – a trecut în administrarea unor noi societăţi comerciale, recent înfiinţate.

SC BN Sind Balneo Turism SRL (aparţinând BNS) a fost înfiinţată în anul 2009 şi administrează următoarele hoteluri şi active din staţiunea Voineasa, începând cu data de 17.04.2010: Hotel Lotru din staţiunea Voineasa, clasificat la 2 stele, cu o capacitate de cazare de 330 locuri; bar de zi Lotru, clasificat la 2 stele, cu capacitate de 120 locuri; restaurant Lotru, clasificat la 2 stele, cu capacitate de 200 de locuri; Hotel Voineşiţa, clasificat la 1 stea, cu o capacitate de 270 de locuri de cazare. Precizăm faptul că, această societate mai are în administrare şi alte active, respectiv: sala de spectacole (cinematograf) cu 320 locuri, centrala termică Lotru, o spălătorie, centrala termică Voineşiţa, staţia de apă, staţia de captare apă, amplasată la 10 km de staţiune.

SC SIND TOUR Trading SRL (aparţinând CNSLR Frăţia) a fost înfiinţată în 2010 şi administrează următoarele hoteluri şi active din staţiunea Voineasa, începând cu data de 17.04.2010: Hotel Brădişor, clasificat la 2 stele, cu o capacitate de 340 locuri de cazare; restaurant Brădişor, clasificat la 2 stele, cu 200 locuri; bar de zi Brădişor, clasificat la 2 stele, cu o capacitate de 40 de locuri; baza de tratament Brădişor; Hotel Vidruţa, clasificat la 1 stea, cu o capacitate de 320 de locuri de cazare; restaurantul Voineasa, clasificat la 2 stele; restaurant Lotrişor, clasificat la 2 stele, cu o capacitate de 270 de locuri, amplasat la etajul 1 al complexului comercial din staţiune; restaurant tip braserie, clasificat la 2 stele, cu o capacitate de 110 locuri, amplasat la parterul complexului comercial din staţiune; cofetăria, clasificată la 2 stele, cu o capacitate de 40 de locuri, amplasată la parterul complexului comercial din staţiune; magazinul alimentar amplasat la parterul complexului din staţiune; cinci vile neclasificate, cu o capacitate totală de 20 locuri de cazare.

În ceea ce priveşte staţiunea turistică Vidra, menţionăm că, SC SIND TOUR Trading SRL ce funcţionează din data de 17.04.2010 are în administrare cinci vile turistice clasificate la 2 stele, cu o capacitate de 40 locuri. De asemenea, precizăm că, în staţiunea turistică Vidra din judeţul Vâlcea, CNSLR Frăţia are în administrare un patrimoniu format din trei hoteluri cu o capacitate totală de cazare de circa 600 locuri care nu funcţionează de peste zece ani de zile, aflate în diferite stadii de degradare, precum şi o sală de sport nefuncţională. Sub aceeaşi administrare şi tot în staţiunea Vidra se mai află o investiţie nefinalizată, cuprinzând o potenţială structură de cazare, cu o capacitate de circa 260 de locuri de cazare şi un restaurant la parter cu 400 de locuri.

SC ALFA Hotels SRL (aparţinând de Cartel Alfa) a fost înfiinţată în anul 2010 şi are în administrare următoarele hoteluri din staţiunea Voineasa: Hotel Lotrişor clasificat la 1 stea, cu o capacitate de 320 de locuri de cazare; şase vile neclasificate, cu o capacitate de 320 locuri de cazare.

SC CSDR Turism SRL a fost înfiinţată în anul anul 2010 şi are în administrare următoarele hoteluri din staţiunea Voineasa: Hotel Poeniţa, clasificat la 1 stea, cu capacitate de 68 locuri de cazare; trei vile neclasificate, cu o capacitate de 14 locuri de cazare. (P.C.)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult