Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Vîntu va fi cercetat în stare de libertate

Vîntu va fi cercetat în stare de libertate

scris de D.S.S.
2 afisari

Judecătoria Sectorului 5 a decis ca omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, acuzat de ameninţare şi şantaj la adresa managerului Realitatea Media, Sebastian Ghiţă, să fie cercetat în stare de libertate. Vîntu a plecat de la Judecătoria Sectorului 5 puţin după ora 22. Ion Ilie Cezar va fi şi el cercetat în libertate.

Vintu va fi cercetat in stare de libertate

Vintu va fi cercetat in stare de libertate

Din punctul nostru de vedere, este soluţia rezonabilă, justă. A durat ceva, dar a meritat să stăm până acum„, a declarat Cristian Sîrbu, avocatul lui Vîntu, după aflarea deciziei.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a primit miercuri, la ora 20.00, ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, după ce Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV, a depus plângere penală, la începutul lunii împotriva lui Vîntu pentru ameninţare şi şantaj. Ordonanţa de reţinere de 24 de ore emisă pe numele lui Vîntu a expirat joi, la ora 19.40.

Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă au fost audiaţi miercuri la Parchetul General.

Alături de Vîntu, a fost reţinut pentru 24 de ore şi Ion Ilie Cezar  . Cei doi şi-au petrecut noaptea în arestul Poliţiei Capitalei.

Anchetatorii spun că ameninţările şi contrângerile la adresa managerului Sebastian Ghiţă au fost întreprinse de Vîntu atât personal, cât şi prin intermediul lui Ilie Cezar Ion, care, la rândul său, urma să obţină un folos injust. Mai mult, potrivit comunicatului remis de Parchetul General, Vîntua recurs la la ameninţări cu moartea la adresa părţii vătămate şi a familiei, de natură a induce acesteia temerea că se pot materializa, fapt ce l-a determinat să-şi ia măsuri de protecţie„.

8 comentarii

dudecatorul 22-04-2011 - 00:15

sa fie angajati FBI si CIA mai sa faca regulile,chiar si in justitie.Daca nu se finalizeaza nici o fapta penala la acest nivel,atunci borfasii de rind au drumul deschis pentru jaf la drumul mare.O sa plecam cu toti din tara daca justitia este mina in mina cu banditii.

ka.lasnikovul ,singura speranta 22-04-2011 - 00:28

santem la mina unor joni legionari- daca grupari mafiote fac legea, consider ca este nevoie de grupari statale sa faca ordinea.Sa nu se ajunga ca oameni de bine sa se grupeze si sa preia sarcina lichidarii acestor „teroristi” ai statului de drept.Se spunea ca SRI are rezultate exceptionale,dar cu ce folos pentru statul roman daca justitiei ii este frica de VANTU.S-au este vinduta acestuia.

urbos 22-04-2011 - 01:25

I-ai capu scarbei cotroceniste si-o sa fii erou national. Restu-i gargara.

Spiridon 22-04-2011 - 07:17

ultima ora – VINTU A FUGIT IN INDONEZIA!

Giudecator ai ai 22-04-2011 - 16:32

Deaqa nicea eolianu nu reprezinta pericol public, nici Al Capone ! Eliot Ness…

Giudecator ai ai 23-04-2011 - 06:27

Nimeea nu-i ,mai presus decat lejeea! Chiar nimeea!

Ciu Huhu 23-04-2011 - 15:00

Basescu si gasca lui de exscroci portocali sint mai presus decit legea, deocamdata, viitorul lor e puscaria!

adrian 23-04-2011 - 18:19

ciuhule vei fi si tu un pui de comunist tranquilo ca are gija basescu si de voi astia expiratii societatii asa ca ciocul mic ca si tu vei urma

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult