Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Viorel Hrebenciuc, reținut de procurorii DNA

Viorel Hrebenciuc, reținut de procurorii DNA

scris de P.C.R.
6 afisari

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost reținut de procurorii DNA. Fostul deputat PSD urmează să fie dus la instanţa supremă pentru judecarea propunerii de arestare preventivă.

Viorel Hrebenciuc, reținut de procurorii DNA

Viorel Hrebenciuc, reținut de procurorii DNA

Viorel Hrebenciuc a fost reţinut de procurorii DNA Braşov, unde s-a prezentat în jurul orei 10.00.

„De ani de zile frica domină România, toate acţiunile noastre sunt paralizate de frică, nimeni nu semnează o hârtie, nimeni nu are iniţiativă, toată lumea are o spaimă celebră.

Eu am demonstrat că nu îmi e frică, ştiu ce am făcut, nu am niciun motiv să nu mă prezint cu inima deschiă în faţa procurorilor DNA. Nici DNA nu e sperietoare pentru cei care n-au greşit prea mult”, a declarat Viorel Hrebenciuc.
Fostul vicepreședinte al Camerei Deputaților este urmărit penal în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri.

Viorel Hrebenciuc a demisionat din Parlament săptămâna trecută. Cercetat în trei dosare penale, Viorel Hrebenciuc a spus că dorește să nu devină o povară pentru partid și se pune la dispoziția justiției, a explicat atunci Valeriu Zgonea.

Procurorii DNA au cerut Parlamentului încuviințarea arestării preventive în cazul lui Viorel Hrebenciuc și a deputatului Ioan Adam.

Aceștia sunt urmăriți penal pentru implicare într-o rețea de retrocedări ilegale de păduri, potrivit anchetatorilor. În cazul în care cei doi ar fi cercetați în libertate există riscul real al influențării martorilor dar și a altor persoane implicate în această anchetă, având în vedere că până în acest moment procurorii DNA nu au reușit să stabilească ce rol avea fiecare dintre persoanele implicate în acest caz, motivau procurorii cerera de arestare preventivă.

Stire in curs de actualizare

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult