Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei UPDATE Au fost identificaţi autorii împuşcăturilor din Târgovişte

UPDATE Au fost identificaţi autorii împuşcăturilor din Târgovişte

scris de S. P.
2 afisari

UPDATE 10:19 Poliţiştii au depistat doi tineri, autori ai împuşcăturilor din noaptea de marţi spre miercuri, de pe o stradă din Târgovişte, unde două maşini au fost avariate

Împuşcături în Târgovişte

Împuşcături în Târgovişte

„Au fost depistaţi autorii incidentului din noaptea de marţi spre miercuri. Sunt doi tineri din Târgovişte, unul de 22 de ani, celălalt de 24 de ani. Cei doi sunt la sediul Poliţiei Târgovişte pentru audieri”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Alexandra Niculae.

Mai multe împuşcături au avut loc în noaptea de marţi spre miercuri pe o stradă din Târgovişte, iar două maşini au fost avariate.

Poliţiştii au stabilit un cerc de suspecţi şi îi caută pe făptaşi.

„S-a format un cerc de persoane bănuite. Se efectuează cercetări. Două autoturisme au fost avariate în zona geamurilor, posibil prin folosirea unei arme neletale, nesupusă autorizării, de tip airsoft, de calibru mic. Nu au fost victime”, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Alexandra Niculae.

Poliţiştii îi caută pe făptaşi, au fost instituite şi filtre rutiere în acest sens. Martorii susţin că au fost în jur de 20 de împuşcături. Este posibil să fie vorba de o răzbunare, proprietarii maşinilor avariate fiind doi fraţi.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru distrugere.

2 comentarii

pathfinder 19-03-2014 - 10:01

Vin rusii!!!

UnUL 19-03-2014 - 10:59

Direct la Târgoviște? Numele orașului evocă lucruri prea triste pentru orice dictator.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult