Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Mădălina Manole a fost bătută înainte de a muri

Mădălina Manole a fost bătută înainte de a muri

scris de L.M.
1 afisari

Sorin Ilioaia, martorul cheie din dosarul Mădălina Manole, a declarat că nu crede că Mădălina ar fi fost în stare să se sinucidă şi că Petru Mircea ar fi ascultat hip-hop în drum spre cimitir. Mai mult, Ilioaia suţine că înainte de a muri, Mădălina ar fi fost bătută.

Madalina Manole

Mădălina Manole a fost bătută înainte de a muri

În urmă cu două luni, la cererea soţilor Manole, Tribunalul Bucureşti a aprobat redeschiderea dosarului în cazul decesului Mădălinei Manole. Procurorii vor face noi audieri în acest caz, pentru a scoate la iveală dacă se face cineva vinovat de tragedia artistei.

Printre martorii care vor fi audiaţi se numără şi Sorin Ilioaia, numit martor cheie în acest dosar. În urmă cu două zile Sorin a făcut mai multe dezvăluri şocante pentru ziarul Ring, legate de moartea Mădălinei.

Părerea mea e că Mădălina a fost lovită. Eu mă gândesc la tot felul de variante, mai ales că am văzut la ea, la Mădălina, că la un ochi era vânătă: asta am văzut eu!”, a mărturisit Sorin.

O altă declaraţie face referire la faptul că Petru Mircea ar fi ascultat muzică în timp ce Mădălina era condusă pe ultimul drum.

A plecat cortegiul funerar de la biserică şi atunci au oprit maşina şi mi-a spus: Urcă! S-a urcat şi Puiu în faţă. În maşină se asculta hip-hop, iar Puiu bătea ritmul din picior. La cimitir, Puiu a zis: Dă muzica mai încet că aud fraierii ăştia„, îşi aminteşte Sorin.

Şi în cele din urmă, Sorin ar fi stat de vorbă cu Petru Mircea, imediat după înmormântare, în casa din Otopeni. „Ştii cât am tras cu ea?! Mi-am riscat libertatea să pun pe cineva să-mi aducă droguri lichide pentru a i le pune în băutură, să-i mai ţin mintea ocupată, s-o mai liniştesc„, i-ar fi spus soţul Mădălinei.

Curios este că martorul cheie al acestui dosar, Sorin Ilioaia, alias „Dragoş” ar fi acuzat de înşelăciune, într-un alt dosar.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult