Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Mafiotul „Danezu” a scuipat ziaristii. El cere sa fie liber pentru ca i-a dat fara premeditare in cap politistului

Mafiotul „Danezu” a scuipat ziaristii. El cere sa fie liber pentru ca i-a dat fara premeditare in cap politistului

scris de Ziua Veche
3 afisari

Daniel UtaDaniel Uta, zis Danezu, acuzat ca a lovit in cap un politist de la IPJ Dambovita, a fost dus vineri la Curtea de Apel Ploiesti, unde se judeca recursul formulat de acesta la masura arestarii, el scuipandu-i pe jurnalistii aflati pe holul Curtii de Apel, transmite Mediafax.

 

 „Danezu (Daniel Uta-n.r.) a devenit un mic Passaris din Targoviste numai din vina mass-media. El regreta fapta, care a fost comisa fara intentie asupra politistului, nu a fost premeditata. Clientul meu nu reprezinta sub nicio forma un pericol pentru ordinea publica”, a declarat Dumitru Popa, unul dintre avocatii lui Uta.

 La Curtea de Apel Ploiesti, Uta a fost reprezentat de doi avocati care au sustinut ca nu exista probe temeinice la dosar si ca l-a agresat pe politist „din confuzie si fara intentie”.

 Aparatorii lui Uta au solicitat instantei inlocuirea masurii arestariii preventive cu cea a obligarii de a nu parasi tara.

0 comentariu

jan dinu 26-05-2010 - 15:11

O sa mincati pietre de asfalt …
asta meritati !Unde atzi fost
din 1990 pina in 2004 ???!
La furat – mascat !
Jan Dinu – USA

Viorica Ianc 27-05-2010 - 04:12

Greve ! Daca apare o lege poate aparea si
„demolarea” ei ?
Romania nu este demolata de 20 de ani ???
Cand ceri drepturi si libertati stii ca ai si
indatoriri !
Macar sa dea vreun rezultat !
Ca de batut apa in piua are multa vechime !

M_D_L 27-05-2010 - 08:19

Guvernul nu are bani de salarii si a organizat prin liderii de sindicat (care sunt dati cu puterea) sa-i bage pe salariati in greva si sa nu-i mai plateasca. Ce greva este asta in invatamant, acum cand vine vacanta si s-au recuperat orele din luna iunie, s-au incheiat mediile, s-au luat spagile, etc ?

Eu NU SUNT DE ACORD CU GREAVA si prefer sa iesin toti salariatii in strada si sa inlocuim toata clasa politica, absolut pe toti acesti escroci. Greva in cancelarie sau pe la cafele in cabinete, nu are nici cel mai mic efect, in afara de neplata salariilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS