Acasa Actualitate-InternaInvestigatii MAI aduce armanent de ultimă generaţie la „EXPOMIL 2011”

MAI aduce armanent de ultimă generaţie la „EXPOMIL 2011”

scris de M.A.
3 afisari

MAI va expune joi, la „EXPOMIL 2011”, tehnică şi armanent de ultimă generaţie din dotarea dotarea Poliţiei, Jandarmeriei, Poliţiei de Frontieră şi Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Expomil 2011

La standul Poliţiei Române vor fi prezentate echipamente şi mijloace de intervenţie din dotarea Serviciului pentru Intervenţii la Acţiuni Speciale, Direcţiei Rutiere, Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Centrului Chinologic Sibiu.

Jandarmeria Română va expune tehnică şi armament specifice intervenţiei la acţiunile speciale, iar Poliţia de Frontieră este prezentă la expoziţie cu o autospecială cu termoviziune, două ambarcaţiuni, cititoare portabile şi fixe de documente, camere de vedere pe timp de noapte, dar şi cu alte echipamente specifice unei supravegheri performante la frontieră.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă va expune, printre altele, o remorcă tractabilă auto pentru transportul explozivilor şi muniţiilor rămase neexplodate.

Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” va prezenta în cadrul unor proiecţii video imagini reprezentative privind procesul de învăţământ desfăşurat în cadrul facultăţilor pe care unitatea de învăţământ a MAI le include.

Evenimentul este organizat de Ministerul Administraţiei şi Internelor, în parteneriat cu Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Ministerul Afacerilor Externe, Serviciul Român de Informaţii, Romexpo, C.N.ROMARM şi asociaţiile patronale PATROMIL şi OPIAR.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult