Acasa Actualitate-InternaInvestigatii MAI. Intensificare a luptei împotriva evaziunii fiscale

MAI. Intensificare a luptei împotriva evaziunii fiscale

scris de M.A.
3 afisari

Secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor Ioan Dascălu a solicitat vineri structurilor specializate să identifice zonele vulnerabile şi să intensifice acţiunile de combatere cu eficienţă a evaziunii fiscale, în colaborare cu celelalte structuri specializate ale statului.

catuseConform unui comunicat al MAI, sub coordonarea lui Ioan Dascălu, şefii structurilor subordonate ministerului cu atribuţii în combaterea evaziunii fiscale au evaluat vineri rezultatele obţinute pe această linie de la începutul anului şi până în prezent. În cadrul şedinţei a fost stabilit un plan de măsuri cu direcţii de acţiune pentru eficientizarea activităţilor de combatere a evaziunii fiscale, cu accent pe controalele iniţiate în punctele de trecere a frontierei.

Ioan Dascălu a precizat că acţiunile întreprinse în punctele de trecere a frontierei vor continua în perioada următoare. Autorităţile române ţin legătura în permanenţă cu cele din Bulgaria şi Ungaria, atât direct, cât şi prin intermediul ataşaţilor de afaceri interne.

În vederea fluidizării traficului din punctele de trecere a frontierei au fost dispuse măsuri de suplimentare a personalului din cadrul Poliţiei de Frontieră.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult