Acasa Actualitate-InternaInvestigatii MAI: Mii de disponibilizaţi sau tăieri de 30% din salariu

MAI: Mii de disponibilizaţi sau tăieri de 30% din salariu

scris de M.A.
3 afisari

Angajaţii Ministerului Administraţiei şi Internelor vor primi în luna decembrie salarii reduse cu 30% dacă programul de disponibilizare a poliţiştilor nu va fi derulat, a declarat, luni, la Guvern, ministrul de resort, Traian Igaş.

Politisti

„Trebuie să reţineţi următorul lucru: dacă nu facem aceste disponibilizări, salariaţii MAI vor primi în decembrie cu 30% mai puţin la salariu„, a spus Igaş, într-o discuţie cu jurnaliştii privind programul de disponibilizare a poliţiştilor, transmite Mediafax.

Camera Deputaţilor nu a adoptat, marţi, proiectul de lege privind disponibilizările din MAI, fiind înregistrate 150 de voturi „pentru”, 132 „împotrivă” şi opt abţineri. Pentru adoptare ar fi fost necesare 167 de voturi favorabile. Camera Deputaţilor este for decizional în cazul acestui act normativ. Anterior, proiectul a fost respins de Senat.

În şedinţa de miercuri a Guvernului, premierul Emil Boc a cerut ministrului Igaş o analiză a posibilelor variante alternative de restructurare a ministerului. Proiectul privind unele măsuri speciale necesare pentru încadrarea în bugetul aprobat al MAI pe anul 2011 prevede că numărul de posturi ocupate de poliţişti, cadre militare în activitate, soldaţi şi gradaţi voluntari, preoţi militari, funcţionari publici şi personalul contractual din MAI se va reduce la nivelul ordonatorilor de credite astfel încât să asigure, pentru 2011, încadrarea în cheltuielile bugetare şi în numărul maxim de posturi aprobate.

4 comentarii

A 01-06-2011 - 23:30

inca de azi a venit hartia care anunta taierea normei de hrana. bataia de joc a tamplarului igas, pupator dorsal al lui base, a javrei ordinare si a celorlalti parveniti, hoti, etc.
bataie de joc la adresa angajatilor mai, fie ca sunt jandarmi, politisti, pompieri sau politisti de frontiera. la nevoie si la greu se apeleaza la ei, sa-si faca datoria, sa-si respecte juramantil depus fata de tara, iar magarii astia isi bat joc de ei. rusine lor.

B 02-06-2011 - 10:19

Mi-e rusine de bataia de joc din tara in care traim

Liviu 02-06-2011 - 13:12

Pana acum nu v-a fost rusine ?! Cand ii vedeati pe „justitiabili” de la inaltimea organului ?! Ca si militarii ati tacut chitic pana cand au inceput sa umble si la salariile si pensiile d-tra … Hai sa fim seriosi, hai sa fim solidari, hai sa fim si noi in sfarsit oameni !

Probabil „A” sunteti tot d-tra. Imi place cum puneti placa de acum binecunoscuta cu „juramantu’ ” … SI de abia acum vedeti magariile si rusinea care a creat toata mocirla ! Pana acum politicienii au fost curati ca lacrima si toti unul si unul: oameni demni, justitiabili, cu juramant fata da tara !!!

m 02-06-2011 - 12:43

este razbunarea PRESEDINTELUI pentru anul trecut in nicio alta structura militara nu sa intamplat asa ceva(M.A.P.N,S.R.I,S.P.P)avem ce ne-am dorit o clasa politica INFECTA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult