Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Mai mulţi pietoni au fost loviţi de o maşină pe Calea Văcăreşti

Mai mulţi pietoni au fost loviţi de o maşină pe Calea Văcăreşti

scris de C.F.V.
10 afisari

Mai mulţi pietoni au fost loviţi, duminică, de o maşină pe Calea Văcăreşti, din Capitală, doi dintre aceştia, care se aflau într-o staţie RATB, au fost răniţi, dintre care unul mai grav. Cei doi, un bărbat şi o femeie, au fost duşi la spital.

Potrivit poliţiştilor rutieri, o femeie aflată la volanul unei maşini care circula dinspre Piaţa Sudului înspre Mihai Bravu a intrat într-un grup de pietoni, pe Calea Văcăreşti, din Capitală, după care autovehiculul s-a răsturnat.

Din primele date, a reieşit că soferiţa nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat cu maşina pe trotuar, lovind mai mulţi pietoni.

În urma impactului, doi dintre aceştia, un bărbat şi o femeie, aflaţi într-o staţie RATB, au fost răniţi. Bărbatul a fost rănit grav, având un traumatism cranio-cerebral şi a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni. Cealaltă persoană rănită a fost transportată cu fractură de picior, la Spitalul Sfântu Ioan.

După ce a intrat pe trotuar, mașina s-a izbit de un copac. Dintre cele şase persoane, una este în stare critică, iar altă în stare gravă. Celelalte persoane au suferit răni uşoare, întrucât au reuşit să se ferească de maşina care se îndrepta către ei.

Soferiţa şi tatăl său, pasager în maşină, nu au fost răniţi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult