Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Marian Oprişan acuzat că a ameninţat cu pistolul aleşii din Tulnici

Marian Oprişan acuzat că a ameninţat cu pistolul aleşii din Tulnici

scris de Șt. C
4 afisari

Aleşii locali din Tulnici-Vrancea îl acuză pe social-democratul Marian Oprişan că i-a ameninţat cu arma la ultima şedinţă de consiliu.

Marian_Oprisan

foto: Realitatea.net

„A scos arma, şi-a pus pistolul pe masă”, a declarat Aurel Botu, un consilier PSD exclus din partid după ce ar fi fraternizat cu adversaii politici înaintea alegerilor locale de la sfârşitul acestei săptămâni.

„Este o mizerie şi sunt nişte acuze nefondate pentru că este campanie electorală, la sfârşitul acestei săptămâni având loc alegeri în Tulnici. Candidatul nostru a fost racolat de PDL şi de aici tot acest tărăboi. Aţi auzit pe înregistrări că aşi fi ameninţat cu arma?”, a declarat, pentru Realitatea.net, Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea.

Marian Oprişan a mai precizat: „Este arma mea din dotare, am permis petru ea, totul este legal. Deţin acest pistol militar, conform legii, asta e”.

„În această localitate, s-au întâmplat multe nenorociri, un bătrân de 60 de ani s-a ales cu dinţii sparţi, aşa că trebuia să îmi iau măsuri de siguranţă. Nu sunt nici Boc, nici Anastase ca să am o armată de SPP-işti ca să mă apere”, a mai spus Marin Oprişan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult