Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Marius Oprea: “Voiculescu a fost mai mult decât un simplu informator”

Marius Oprea: “Voiculescu a fost mai mult decât un simplu informator”

scris de P.C.R.
2 afisari

Istoricul Marius Oprea pune în discuţia publică cazul ofiţerului sub acoperire Dan Voiculescu, înca nedovedit.

Marius Oprea spune că Dan Voiculescu a fost ofiţer de Securitate„Adevărul în legătură cu Dan Voiculescu s-a aflat. Este drept, nu tot adevărul. S-a aflat doar că a fost informator, dar el a fost mult mai mult decat atât.

A fost şeful Crescent, firmă care lucra pentru Securitate în cadrul IC Dunărea şi a participat în mod activ, să zicem aşa, la devalizarea economiei româneşti. Nu pot să uit ceea ce făcea firma Crescent şi cum şi-a realizat Dan Voiculescu acest imperiu financiar.

Domnul Voiculescu a fost, probabil, informator în tinereţe. Dar după aceea, fără îndoială, domnul Voiculescu a devenit ofiţer sub acoperire. Însă aceste dosare sunt secrete de stat pentru ca s-ar crea un precedent dacă ar fi devoalat dosarul dânsului. Atunci ar trebui să se devoaleze şi dosarul lui Theodor Stolojan care era contabilul conturilor AVS, aport valutar special, la care lucrau, pe de o parte si Stolojan şi domnul preşedinte Băsescu şi aşa mai departe. Sunt prea mulţi. Ceea ce trăim noi acum ilustrează ceea ce numeam prin 2004 “privatizarea comunismului”. Ei au realizat-o.

Acum, asta-i vina cea mai mică a lui Voiculescu. Bineînţeles, se poate pune întrebarea de ce Dan Voiculescu este aşa pornit împotriva acestei decizii a judecătorilor. Este, dacă vreţi, un reflex crestin. Iuda este mult mai damnat decât Pilat din Pont. Pe acest reflex funcţionează, din păcate, şi CNSAS. Eu m-aş fi aşteptat să “scoată” mult mai mulţi ofiţeri de securitate decât informatori, că au de unde”, a declarat istoricul Marius Oprea pentru Romaniacurata.ro3 comentarii

Parpanghel, Careeee felix!!!!!!!!!! 14-03-2011 - 17:05

Recuzita a fost Mega. In fond Rathanuu a rontzait (INFULECAT) NIVELUL DE TRAI al ROMANILOR! bravooos baieti, ALDE adonis saracul, herr BOSSULnomber ONE! si cati or mai fiiiii! BANIU BANIU napoi’E…

VM ANDREIANU 14-03-2011 - 19:55

Amiralul a dat startul la vanatoarea de mistreti unsurosi, sacali burtosi si crocodili gelatinosi. Uriasa masinarie a justitiei a pornit la macit monstrii care au supt toata viata romanilor timp de 60 de ani de comunism si neo-comunism. Judecatorilor nu le mai e teama de infractori, interlopi si mafioti ci de DNA, CSM, DIICOT, AVAS, ANI si cate alte jucarii ale Amiralului.

capra 14-03-2011 - 22:19

Asa este la noi…Au fost informatorii…numai.Armata de „ofiteri de securitate” nu mai exista.Acum sint „domni” nu „tovarasi” si ii gasesti peste tot. La parlament,la senat,”societati comerciale”,etc.
Au un singur punct comun.Amnezia.Au uitat tot.Dar restul ce fac???

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult