Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Masacrul de la coafor- Vlădan: arma s-a descărcat accidental

Masacrul de la coafor- Vlădan: arma s-a descărcat accidental

scris de Marius Bâtcă
4 afisari

Gheorghe Vlădan, bărbatul care a impuşcat 8 oameni în coaforul din Perla, a spus că arma sa, pe care o ţinea în buzunar, s-ar fi descărcat accidental.

Gheorghe Vladan

Gheorghe Vladan

Vlădan a tras în total 11 gloanţe care au lovit 8 persoane. Două dintre cele 8 persoane lovite de gloanţele lui Vlădan, casiera de la coafor şi soţia atacatorului, au decedat, iar şase au fost rănite.

În faţa judecătorilor care l-au convocat la audieri, pentru mandatul de arestare preventivă, Vlădan a susţinut joi că arma pe care o avea în buzunar s-a descărcat accidental şi că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat cu adevărat, informează RTV.net.

Vlădan a recunoscut că a pus mâna pe pistolul pe care îl avea în buzunar când casiera de la coafor l-a întrebat dacă are “pistolul la el” şi i-a spus să iasă afară, dar a afirmat că nu mai ştie cum “arma s-a descărcat”.

Anchetatorii şi judecătorii au respins aceste declaraţii ale lui Vlădan, spunând că sunt “neverosimile”.

Avocata lui Vlădan a susţinut că el suferea de depresie şi că lua pastile antidepresive, că dormise doar 2 ore pe noapte în ultimele 20 de zile şi că avea probleme cu banii, pentru că i se micşorase salariul şi avea multe rate la bancă.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au respins, la rândul lor, afirmaţiile lui Vlădan ca fiind neverosimile şi au explicat că atacul criminalului a fost “premeditat”. Ei au adus ca argument faptul că pistolul era încărcat cu 11 gloanţe, şi nu cu unul singur sau gol şi că, la percheziţia făcută în casa suspectului s-a găsit “muniţie modificată”. De asemena, după ce a împuşcat cele 8 persoane în coaforul din zona Perla, Vlădan a dat cu ochii de paznicul de la transelectrica şi i-a spus, potrivit acestuia :”Ce-am făcut!… M-am nenorocit !… Nu ştiu câţi oameni am omorât!…”

În cadrul unei conferinţe de presă de după audieri, procurorii au ajuns la concluzia că Vlădan a avut discernământ când a comis faptele, iar judecătorii au spus la rândul lor că motivele invocate de avocata acuzatului, potrivit cărora acesta era tulburat pentru că avea probleme cu banii nu sunt motive pentru a comite crime.

9 comentarii

dxn 08-03-2012 - 20:09

Agresorul isi face un mare rau: NIMENI NU-L CREDE!
Este clar ca mediul sau de viata si l-a predat fiuluisau care este ofiter NATO.
Nonsalanta idioata a functionarilor suficienti din MApN si MAI care se numeste clinic TEMBELISM a facut ca un preistoric sa predea stafeta fiului sau. Pentru mine nu-i nicio indoiala: FIU-S’U VA OMORI CEL PUTIN DOUA SUFLETE PE AN. Astia au norma! Se folosesc de legislatie si de cretinii politisti (adjectiv) ca sa arate ca ei stapanesc Romania. Daca un cacat de militian il face „javra ordinara” pe Presedintele tarii, atunci ce o sa faca cu sotia, prietena, soacra, vecina, … . De ca nu vine cu pistolu’ la un barbat care are un AKM? Nici lasi nu sunt, sunt rahati!

digital 08-03-2012 - 20:27

bă,tu ești,bolnav?!
mai citește odată ce ai scris și dă-ți două palme!

DXN 08-03-2012 - 20:29

ESTI NETERMINAT!

digital 08-03-2012 - 21:03

posibil,da tu sigur ești …dus!
ai un coctail în cap…
dă-ți foc și aruncă-te pe vreun tanc…dacă găsești vreunul….

DXN 08-03-2012 - 21:18

„posibil,da tu sigur ești …dus!
ai un coctail în cap…
dă-ți foc și aruncă-te pe vreun tanc…dacă găsești vreunul….”

Vad ca vrei sa te „termin” eu.
Trebuia s-o faca parintii!
Daca insissti si esti neastamparat, … , cand o sa-ti vina randul, o sa te am in vedere. 😉

digital 08-03-2012 - 21:33

ia mai du-te-n plm

DXN 08-03-2012 - 21:44

Vad ca nu te linistesti! ;*)

urbos 08-03-2012 - 21:10

Pai presedintele tarii e o taratura demna de spanzuratoare, o starpitura, un avorton, o pocitanie scelerata, un dement, o canalie, un bolnav mintal cu pretentii de dictator, un ghiloban si evident o javra ordinara. E adevarat, in loc sa-si omoare nevestele, idiotii astia ar trebui sa zboare creierii putrezi ai Kiorului. Ar deveni eroi ai neamului.

Ghita Bizonu' 11-03-2012 - 15:53

Cun sa nu .. accidental ? Glock se kauda ca arma nu trage dada cade oe jos. Adica treve sa apesi si pe tragaci si pe piedica simultan . Deci nici un accident ,

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult