Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Masacrul din Perla: Poliţişti anchetaţi în cazul Vlădan

Masacrul din Perla: Poliţişti anchetaţi în cazul Vlădan

scris de M.A.
5 afisari

Verificări privind modul de soluţionare a plângerilor depuse împotriva agentului Gheorghe Vlădan, precum şi a modului în care acesta a obţinut autorizaţia pentru arma cu care a deschis focul în coaforul din Perla au fost dispuse marţi de şeful Poliţiei Române, Liviu Popa.

pistolVerificările vor viza modul în care au fost soluţionate plângerile depuse la Poliţie împotriva agentului Gheorghe Vlădan, precum şi modul în care agentul a obţinut autorizaţia pentru deţinere de armă.

De asemenea, poliţişti ai Secţiei 14 Bucureşti sunt cercetaţi disciplinar în urma atacului armat din Dorobanţi, întrucât Florina Vlădan a făcut plângere împotriva soţului său, precizând că acesta deţine armă de foc, însă nu s-a urgentat soluţionarea reclamaţiei.

În data de 01.03.2012, la sediul Secţiei 14 Poliţie s-a prezentat avocatul soţiei lui Gheorghe Vlădan care a depus o plângere împotriva acestuia, pentru ameninţare, declarând şi faptul că acesta este deţinător legal de armă de foc, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Ca urmare, Gheorghe Vlădan a fost citat telefonic să se prezinte pentru audieri la sediul Secţiei 14 Poliţie, în cursul zilei de 05.03.2012.

În prezent, din dispoziţia Directorului General al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti s-a dispus o anchetă internă care îi priveşte pe poliţiştii Secţiei 14, pentru a se stabili dacă cei care aveau în soluţionare această plângere au acţionat conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi al normelor interne.

2 comentarii

Contra 06-03-2012 - 13:30

Cam multi politisti cu probleme la cap! Ori ucid ori se sinucid!
Vinovatii principali sunt psihiatrii care-i controleaza!

digital 06-03-2012 - 14:35

nu vezi că ești în eroare?!totală!
ia zi-i tu,pe civilii care ucid în fiecare zi,și de care sunt pline știrile,cine-i controlează?!
tot psihiatrii or fi de vină și în cazul lor!
care psihiatru poate garanta pentru cineva?
oi fi tu vreunul….habar n-ai da te afli vorbind ca să nu taci…fă-te psihiatru ca să pui tu asasinatele pe butuci…

nu trebuiau să moară acele femei,și nici să sufere cei răniți,da nu da tu verdicte din fotoliu,că te găsiși tu deșteptul deștepților…
problema este sistemică,sistemul este perimat,prin felul în care se înțelege și se aplică integrarea profesionistă,atunci când iei la întâmplare oameni de pe stradă și îi investești cu puterea legii,atât fizică,cât și morală…
un sistem specific militar nu poate fi cârpit cu igași și cu berci,care cred,ei că au pus coada la …trăgaciul,glock-ului…
dar în prostia voastră,dați vina pe psihiatrii…
corect,psihiatrii ar trebui pentru cei puși să fie mentorii sistemelor care gnerează,DRAME!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult