Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Masacrul la Perla în Dorobanţi – Poliţistul a împuşcat din gelozie (VIDEO)

Masacrul la Perla în Dorobanţi – Poliţistul a împuşcat din gelozie (VIDEO)

scris de A.P.
2 afisari

Autorul atacului de luni din coaforul aflat în zona Perla, din Capitală, a fost dus la Parchetul General pentru audieri, el fiind reţinut sub acuzaţiile de omor calificat şi deosebit de grav, au declarat.

Atacatorul se numeşte Gheorghe Vlădan

Atacatorul se numeşte Gheorghe Vlădan şi lucra ca şofer în cadrul Policlinicii Ministerului Administraţiei şi Internelor, având gradul de agent de poliţie. Luni, el a intrat într-un coafor din zona Perla şi a început să tragă.
Procurorul Marius Iacob, cel care coordonează ancheta în acest caz, a declarat, luni seară, că una din persoanele decedate este soţia atacatorului.

Arma cu care agresorul a tras a fost recuperată de procurori, fiind vorba de un pistol calibrul 9 milimetri. Agentul de poliţie avea permis de port-armă.

Agresorul avea deja pe rol 2 dosare pentru violenţă. Protagonistul atacului armat de la coaforul din zona complexului Perla din Capitală, agentul de poliţie Gheorghe Vlădan, a fost acuzat în 2005, de ameninţare, insultă şi loviri sau alte violenţe, instanţele de judecată dispunând achitarea acestuia la fond şi recurs. Şoţia atacatorului a intentat divorţ pe 20 decembrie la Judecătoria Sectorului 4, prima înfăţişare fiind programată peste 2 zile.
Procurorul a spus că, din primele cercetări la faţa locului, s-a stabilit că exista o relaţie tensionată între atacator şi fosta sa soţie, o angajată a coaforului, care de altfel este şi una dintre cele două persoane omorâte.
Au fost împuşcate opt persoane şi vom stabili ulterior câte focuri de armă a executat. (…) El (atacatorul – n.r.) se află sub pază militară. Este un angajat al Ministerului de Interne în funcţia de conducător auto. Cele două victime vor fi transportate la Institutul de Medicină Legală„, a mai spus Marius Iacob.

Procurorul general Laura Codruţa Kovesi l-a desemnat, luni, pe prim adjunctul procurorului general, Marius Iacob, şi pe procurorul şef Secţie de urmărire penală şi criminalistică din cadrul PÎCCJ, Valentin Şelaru, să coordoneze cercetările şi să ofere suport de specialitate procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti privind incidentul în care opt persoane au fost împuşcate în zona Perla din Capitală, iar două dintre acestea au decedat.

Potrivit unui comunicat al PÎCCJ transmis AGERPRES, în cauza având ca obiect incidentul petrecut în cursul zilei de luni, când o persoană de sex masculin a tras mai multe focuri de armă într-un coafor din municipiul Bucureşti şi a rănit aproximativ opt persoane se efectuează cercetări de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Sursa citată mai precizează că, la faţa locului, cercetările sunt în derulare.

Luni după-amiază, mai multe persoane au fost împuşcate într-un coafor din zona Perla din Capitală. Două persoane au decedat, iar mai multe au ajuns la spitalele Floreasca şi Elias cu plăgi prin împuşcare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult