Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Maşină răsturnată la Botoşani. Un mort şi trei răniţi

Maşină răsturnată la Botoşani. Un mort şi trei răniţi

scris de C.F.V.
15 afisari

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, într-un accident de circulație produs miercuri dimineață pe drumul județean care leagă municipiul Botoșani de comuna Vorona.

foto botosaninews.ro

foto botosaninews.ro

Un autoturism Dacia Solenza a căzut în albia pârâului Dresleuca, după ce șoferul acesteia, un bărbat în vârstă de 59 de ani, a intrat neregulamentar în depășirea unui camion. Pentru a evita impactul cu un alt autoturism care circula din sens opus, bărbatul a virat brusc stânga, însă a pierdut controlul volanului, mașina răsturnându-se pe cupolă.

Conducătorul autoturismului Dacia Solenza s-a angajat neregulamentar în depășirea unui autocamion și pentru a evita impactul frontal cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, părăsește partea carosabilă, după care impactează malul de pământ al unui pârâu”, a afirmat șeful Serviciului Poliției Rutiere, comisarul-șef Mihai Ghiorghi.

În urma accidentului, șoferul și un bărbat de pe scaunul din dreapta față au rămas încarcerați, având nevoie de echipajul de descarcerare pentru a fi scoși. De asemenea, două femei, soțiile celor doi, care se aflau pe bancheta din spate, au fost scoase de martorii accidentului și lucrătorii Serviciului Județean de Ambulanță.

Șoferul a murit la scurt timp, iar celălalt bărbat se află în comă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult