Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Masini de lux furate turistilor romani din Bulgaria

Masini de lux furate turistilor romani din Bulgaria

scris de Ziua Veche
11 afisari

.Litoralul bulgaresc a fost cu ghinion pentru mai multi turisti romani care au ramas fara masini dupa ce le-au lasat peste noapte in parcarile hotelurilor.

Mai multi turisti romani au anuntat sambata Politia Bulgara de faptul ca, din parcarile hotelurilor unde s-au cazat pentru a-si petrece week-endul de 1 Mai, masinile le-au fost furate. Printre pagubiti este si primarul din Clejani, judetul Giurgiu, Florin Nidelea. Edilul s-a cazat la hotelul “Melia Grand Hermitage” in noaptea de vineri, iar sambata dimineata a realizat ca masina sa a disparut. “Aseara am lasat masina in parcare la ora 01.00. Ginerele meu a vazut ca masina era la locul ei, dar azi dimineata masina mea si a celuilalt roman a disparut. Am fost la receptia hotelului si mi s-a spus ca sistemul video de supraveghere a parcarii nu a functionat noaptea trecuta. Nu imi vine sa cred asa ceva, atat timp cat masinile furate sunt la mai putin de sase metri in fata unei camere de supraveghere”, a declarat primarul. Tot aceasta a mai declarat ca si masina unui altor turisti romani cazati in acelasi hotel le-au mai fost furate masinile. Acestea nu sunt insa autoturisme comune, primarul avand lipsa acum un BMW X5, ceilalti avand un autoturism BMW X6 si un Audi A6. El mai acuza si faptul ca in autoturism era si o mare suma de bani si acte.

Romanii ii acuza pe angajatii hotelulului ca ar fin pus la cale jaful, directionandu-i special catre acele locuri de parcare, unde camera de supraveghere nu avea vizibilitate. “Ne-au dirijat sa parcam unde unghiul camerei nu ajunge … e reglat, camerele nu functioneaza. Vine unu si zice. Va parchez eu masina. A parcat-o si a luat-o. Am muncit o viata pentru masina asta”,a declarat unul din pagubiti.

In total sapte soferi au ramas pe jos in Bulgaria in acest week-end, inca patru masini disparand din fata hotelurilor.

La randul lor angajatii hotelului ii acuza pe oaspetii romani ca si-ar fi inscenat furtul masinilor. Deian Kolev, managerul adjunct al hotelului “Melia Grand Hermitage” a declarat ca romanii si-au parcat masinile in afara parcarii hotelului iar “hotelul nu raspunde de autoturismele care nu sunt lasate in parcarea platita”.

La noi masinile au ramas in parcari

De cealalta parte, Politia Romana a constatat 1.136 de infractiuni, dintre care 687 in flagrant, fiind depistati totodata 917 suspecti de infractiuni. Dintre acestia, 60 au fost retinuti, iar 24 erau urmariti la nivel national si international.

De asemenea, politistii au aplicat 32.427 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 5.831.959 de lei si au confiscat bunuri in valoare de aproximativ 444.512. Din fericire, la Constanta nu a fost decat un furt din hotel, dar nici un autoturim nu a disparut din parcarile hotelurilor.

0 comentariu

caramache 19-05-2010 - 10:23

….ca ciokul mototziklistului Calin file de poveste a avut avizul onestului mare finantist haznalist scrib socotitor scriitor vicepresh labelar cu ciok.

lena 19-05-2010 - 12:13

tariceanu?cine e acest…………….mancau

Taric Eanul 19-05-2010 - 12:49

Pentru că văd că vă interesează persoana mea, am să vă spun un lucru care o să producă un cutremur ziaristic. Eu am început să-m’ măsor scula, de la vârsta de zece ani. De ce o fac? Nu ştiu, poate pt. ca doresc să las ceva în urma mea. Şi de ce aduc acest aspect în discuţie? Simplu, pt. ca vad ca vă ţineţi după ea! Deci, fiţi atentă că o să vă placă. deci, la vârsta de zece ani era de 12 cm. dormea şi era liniştită. De-abea ne descoperisem unul pe altul. Apoi, la 16 ani, se dublase. Începusem sa-mi pun întrebări de genul, ce-o să mi se întâmple la 24 de ani? Şi ce credeţi c s-a întâmplat? Aşa a şi fost. S-a dublat din nou. Şi de atunci stagnează. Indiferent cit de mult o folosesc, şi o folosesc zilnic, nu se subţiază. O damnă doctor mi-a spus că trebuie să întâlnesc ceva mai strâmt, dar nu am avut succes pînă acum. Ce ziceţi? Facem o încercare? M-aţi ajuta enorm! Vă promit că nu o să vă pară rău. Vă garantez bujori în obrăjori pt. minimum o ună de zile, după o şedinţă de două ore la mine în pat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS