Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Maşinile poliţiei au fost vandalizate în faţa sediului din Roman

Maşinile poliţiei au fost vandalizate în faţa sediului din Roman

scris de C.P.
8 afisari

Două maşini de poliţie au fost vandalizate, în noaptea de miercuri spre joi, în faţa sediului Poliţiei municipiului Roman.

Maşinile poliţiei au fost vandalizate în faţa sediului din Roman

Unul dintre autoturisme fiind incendiat iar cel de-al doilea murdărit cu vopsea, a declarat, pentru Agerpres, inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. ‘În jurul orei 02.50, un suspect a încercat să incendieze un autoturism al secţiei de poliţie rurale numărul 8 Români. Pe un alt autoturism al poliţiei municipiului Roman a aruncat cu vopsea.

Cele două autoturisme se aflau parcate în faţa sediului poliţiei municipiului Roman. Începutul de incendiu a fost stins imediat de personalul de serviciu al poliţiei. Au ars vopseaua de pe capota maşinii în proporţie de 20 la sută, masca şi un far. Pe cealaltă maşină există urme de vopsea pe aripa dreaptă’, a declarat, pentru Agerpres, inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.
În acest caz există deja un suspect însă poliţiştii nu doresc să ofere deocamdată mai multe informaţii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult