Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Medias: Un preot unitarian s-a sinucis dupa ce si-a ucis copiii in biserica

Medias: Un preot unitarian s-a sinucis dupa ce si-a ucis copiii in biserica

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Un preot unitarian din municipiul Medias si-a ucis cei doi copii, in noaptea de sambata spre duminica, chiar in interiorul bisericii unde slujea, dupa care s-a sinucis, aruncandu-se in fata trenului, conform politiei locale, transmite Agerpres.


Preotul, in varsta de 35 de ani, le-a taiat gatul copiilor, in varsta de cinci si, respectiv, sapte ani, dupa ce i-a luat de acasa, spunandu-i sotiei ca merg la cumparaturi. Trupurile neinsufletite ale copiilor au fost descoperite la cateva ore de la crima de un angajat al bisericii, trimis la lacasul de cult de mama copiilor, ingrijorata ca sotul ei nu s-a mai intors acasa. Medicul legist Ioan Doican a stabilit ca cei doi copii au murit ca urmare a taieturilor profunde. Preotul care si-a ucis copiii s-a sinucis la scurt timp dupa crima, aruncandu-se in fata unui tren, pe o cale ferata din apropierea bisericii unde si-a abandonat copiii.

0 comentariu

obelix 21-05-2010 - 14:33

… cine dracu’ mai crede ce zice FEMEIUL? Astia sunt vanduti direct PSD-ului. Nu va este clar??? SE vede de la o posta si juma ca sunt impotriva reformei minunatului si nemaipomenitului TRAIAN BASESCU, slavit sa ii fie numele in vecii vecilor in Rachitele, cea mai super-super-extra-nemaipomenita bla-bla-bla in odihnitii vostri intru-Domnul!!! (adica va iau mortii). Nu ii doresc mortea lui Emil Boc. Vreau doar sa inceteze sa mai respire pana se inverzeste si incepe sa puta!!! Alaturi de cadavrul Traian!!!

obelix 21-05-2010 - 15:24

… este singurul idiot care are voie sa disemineze prostiile KIORULUI. Romanii sunt gata sa moara de foame de dragul imbecilului cu ochii in toate zarile. Muriti, baaaaa. Muriti! Sa dea Domnul sa sa nu va ajutam noi!

Viorica Ianc 21-05-2010 - 17:56

pentru cei bogati
Oriunde in lume un afacerist nou, jumatate din
harnicia lui o imparte cu finantele statului.
Imbogatiti romani au o vechime de vreo 20 de
ani,afacerile nu sunt mostenite de la tata sau
de la mama !
Si daca faci afaceri nu ai timp de politic.
Sau fiind politic nu te scarnaveshti cu afacer.
Sunt acum la sfarsit de saptamana prea preten-
tioasa ?

M_D_L 22-05-2010 - 04:45

Chiar FMI a recomandat concedierea catorva sute de mii de bugetari.
Cresterea numarului de angajati la stat, mult peste necesar, s-a produs ca urmare a demolarii sectorului productiv, industrial. Guvernantii (marionetele strainilor) au creat artificial locuri de munca in sectorul bugetar, pentru ca salariatii din industrie sa aiba un venit minim si sa nu se opuna la distrugerea fabricilor.
Chiar si acum se dau plati compensatorii la disponibilizatii din sectoarele unde sunt investitii mari in infrastructura. Guvernantii au norma de indeplinit la distrugerea infrastructurii si de asta ii momesc pe disponibilizati cu aceste plati compensatorii. Cand vor fi dati afara profesorii, nu se vor mai acorda aceste plati, pentru ca in invatamat nu sunt investitii mari. Cladirile in care isi desfasoara activitatea pot fi reutilizate in alte scopuri.

Horia 22-05-2010 - 16:32

Masura propusa de FMI era oricum gresita pentru ca ar fi alungat din tara orice posibil investitor strain. Mai bine ca nu s-a aplicat! Felicitari guvernului pentru ca a avut taria de caracter sa nu cedeze in fata presiunilor FMI si ale strazii si a luat deciziile cele mai bune.

caramache 23-05-2010 - 16:31

este ca:
1. gobernu’ s-a opus impozitarii bogatilor ca sa nu-i supere pe natzucal labelarii lui Crin Trandafiresscu si ai scribului socotitor Valvugian Vaginian cu cioc, si de aia labelarii vor „gios gobernu’ ” ca de aia voteaza motziunea cu bez ratiunea.
2. besendistii urla „gios gobernu’!” pentruca acesta s-a opus propunerilor femeiste pe care fostuul prim mahar besendist Mircea Prostanacu’ zice ca iele a fost altilii dupa cum prezidelu’ senatului pepenarilor de Dabuleni zice le-a citit cu ‘telighentzia sa sub presiune extrema.
3. Din doua- una: partida natzukal sotzialista labelar dumikata le vrea si pe fatza si pe dos, ca la orice tractir firoscos.

Parpanghel 24-05-2010 - 08:30

Sa T R A I T I bine ,ca khan, ….Sa mancati sa beti ca chan, Si uite asa asa am ajuns ca chan!

Rasputin 24-05-2010 - 15:00

iar ai autooscilaţii la cap???

M_D_L 25-05-2010 - 04:53

Guvernantii de dupa ’89 au marit numarul bugetarilor peste necesar. Le-au creat locuri de munca disponibilizatilor din industrie, un loc de refugiu, ca sa nu se opuna la distrugerea fabricilor. De ce sunt acum 750000 de studenti, cand pe vremea impuscatului erau 115000 ? Este nevoie de atatia ingineri, de juristi, de pierde vara ? Nu ca sa-i tina pe tineri cu o ocupatie si cu o speranta de mai bine ? De ce au introdus diversiunea numita autonomie universitara, prin care profesorii fac ce vor la cursurile lor (isi baga picioarele), dar pe bani de la buget ? Crezi ca se invata ceva de cand se intra fara examen de admitere si facultatile au fost napadite de golani si de lichele ?
Totul a fost facut ca sa se distruga industria, pentru ca acolo erau investiti multi bani (mii de miliarde de dolari. Nu vom mai avea niciodata industria de pe timpul lui Ceasca. Au fos demolate fabricile de electronice, de tractoare si autocamioane, de medicamente romanesti (ieftine si de calitate), de chimicale, de armament, etc.
Fara industrie nu ne mai putem apara in cazul unei agresiuni externe (de ex. din partea Ungariei). Traim deja ca in Africa, cu singurul avantaj ca putem emigra in vestul Europei, sa lasam liber acest teritoriu, sa vina aici evreii din Israel si de prin alte colturi ale lumii. Romanii sunt cretini congenitali, de asta s-a ajuns aici. Evreii si altii care isi vad de intereselor lor, doar s-au folosit de prostia, jigodismul si lasitatea romanilor, care n-au reactionat cand guvernele marioneta i-au lasat fara locuri de munca si fara un viitor pentru copiii lor.
Mi-a scarba de acest popor tampit !

ecostea 01-06-2010 - 11:38

imi spune si mie cineva de ce in declaratia oficiala a IMF (adica FMI) scrie ca acestia sunt de acord cu masurile luate de guvern?
http://www.imf.org/external/np/sec/pr/2010/pr10191.htm

The authorities decided, however, to focus primarily on cutting expenditures. The key measures decided by the government include: reducing public wages by 25 percent and pensions and social assistance by 15 percent; streamlining and refocusing social assistance programs on the truly needy; broadening the tax base and attacking tax evasion. With these measures, the cash deficit is projected to amount to 6.8 percent of GDP in 2010, compared to a previous target of 5.9 percent. We believe these policies will roll back the unsustainable expenditure increases in recent years and put Romania back on a path of growth.”

Pe scurt, la sfarsitul raportului scrie ce masuri doreste sa ia guvernul. Dupa aceea scrie: „We believe THESE policies will roll back the unsustainable expenditure increases in recent years and put Romania back on a path of growth.” Folositi google translate, daca nu intelegeti. FMI este de acord cu aceste masuri.

Perfect normala aceasta diferenta dintre realitate si ce se scrie in presa noastra, nu? Sincer, ar fi ciudat sa negati o declaratie oficiala, de pe site-ul oficial al Fondului Monetar International, dar oricum o s-o faceti 🙂

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult