Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Medic brazilian, condamnat la 278 de ani de inchisoare pentru ca a violat 39 de paciente

Medic brazilian, condamnat la 278 de ani de inchisoare pentru ca a violat 39 de paciente

scris de Ziua Veche
2 afisari

Un medic brazilian renumit din Sao Paulo a fost condamnat marţi, la 278 de ani de închisoare, pentru că a violat 39 dintre pacientele avute în clinica sa privată, informează Mediafax.


Roger Abdelmassih, specialist de renume în reproducerea asistată, a fost acuzat de comiterea a 56 de abuzuri sexuale, 39 dintre pacientele sale declarând ca au fost violate de mai multe ori în clinica sa de lux.

Potrivit plângerilor victimelor, medicul profita de faptul că acestea se aflau sub influenţa sedativului şi atunci le agresa sexual.

Pe de altă parte, Roger Abdelmassih a declarat ca el nu s-a aflat niciodată singur în aceiaşi încăpere cu nici una dintre pacientele sale şi, a sugerat că unele paciente ar fi putut suferi halucinaţii din cauza anesteziei.

În ciuda sentinţei primite, Roger Abdelmassih nu poate efectua mai mult de 30 de ani de închisoare potrivit legilor din Brazilia.

0 comentariu

caramache 29-05-2010 - 01:25

Prostanacu cunoaste formula, si de aia lui Crib ii suge ….trandafirul.
Trandafirescu stie si el formula si d’aia ii suge Prostanacului ….pepenii.
Sieg heil sugiucul national socialist labelar democrat de Prostanacu si Trandafirescu infiintat !

caramache 29-05-2010 - 01:29

Ce suge in poza pielea asta rosie de Prostanc de prastie? Carnatul, sau ca..atul

ciosu 30-05-2010 - 05:32

Ma surprind comentariile 1 si 2,ambele de proast gust si vulgare.Geoana nu este chiar asa cum si-l imagineaza cei doi.Ghinionul lui a fost acela ca multi PSD-isti,in frunte cu Iliescu nu-l doreau.Pe de alta parte,n-a stiut sa-si aleaga niste consilieri buni cu experienta politica si mai ales in economie.Este surprinzator ca nu l-a facut zob pe Basescu in ultima confruntare pt. functia de presedinte.Geoana avea Raportul facut procurorul Amariei cu furtul flotei.Dupa ce l-a acuzat ca a fost la Vantu putea raspunde ca a fost sa-i dea acel raport si apoi sa citeasca cateva fraze.Il punea in fund si Geoana ar fi fost astazi presdinte.De ce n-a actionat asa?

Mache 30-05-2010 - 22:18

Ciosule te rog sa primesti expresia sincerei mele compasiuni. Se pare ca esti un caz fara speranta.

Ghinionul lui Geoana e acela ca nu a patit vreo-un accident care sa-l fi tinut in spital lareanimare macar intre tururile 1 si 2. Ca daca nu deschidea, gura avea bune sanse sa castige alegerile.

Ghinionul poporului roman e ca un asemenea dobitoc ca Geoana s-a nascut tocmai in greu incercata noastra tarisoara. Nu putea sa fie bulgar, de exemplu?

Geoana nu putea sa-l faca praf nici pe marinel si nici pe nimeni altcineva pentru ca e si tampit si ghinionist. Numai sa-ti amintesc doua momente relevante (din timpul meciului TV cu chelu) pentu ineptitudinea sa:

– A afirmat ca daca va ajunge presedinte va face ce a facut Grecia, adica va suspenda plata ratelor la datorii pe un an (platile fiind preluate de stat). Cateva saptamani dupa aceea Grecia practic a intrat in faliment din cauza acelei masuri inteligente.

– A afirmat ca a fost in secret la Moscova ca sa intareasca legaturile economice dintre cele doua tari. Intrbat de Basescu care e cel mai important eveniment economic in relatiile romano-ruse produs cu doar cateva saptamani inainte de confruntare Geoana a ras ca tampitul si a spus ca nu stie. Ei bine era vorba de un contract de cateva sute de milioane de euro (cel mai mare in ultimii 15 ani) catigat de o firma romaneasca pentru construirea gazoductului spre Soci. Dca Geoana avea cea mai mica legatura cu relatiile economice romano-ruse ar fi stiut de chestia asta.

In plus sa nu uitam toata comedia cu flacara violet si relatia cu penalu’ Voicu.

Ce om normal si cu IQ-ul mai mare ca numarul de la pantofi si l-ar fi putu dori pe idiotul ala ridicol in postura de preseinte? Uita-te in oglinda coisule si trage-ti niste palme sa te trezesti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult