Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Membrii clanurilor “Tobosarii”, “Groparii” si “Pipina” dupa gratii

Membrii clanurilor “Tobosarii”, “Groparii” si “Pipina” dupa gratii

scris de Ziua Veche
0 afisari

 

.Politistii bucuresteni au destructurat trei grupari infractionale suspecte de trafic de droguri despre care se presupune ca in ultimii trei ani au procurat si distribuit in Capitala zeci de kilograme de heroina si zeci de mii de comprimate.


Timp de cinci luni, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti – Serviciul Antidrog au investigat 10 persoane din Bucuresti, cu varste cuprinse intre 23 si 70 de ani, care faceau parte din clanurile “Tobosarii”, “Groparii” si “Pipina”. Operatiunea a fost finalizata in 19 mai cand politistii din Capitala alaturi de luptatorii S.I.I.A.S au efectuat opt perchezitii.

La perchezitii si in cadrul investigatiilor politistii au descoperit si ridicat pentru cercetari aproximativ 20 de grame de heroina, 292 de comprimate de metadona, 52 de comprimate de revia, 15 comprimate de suboxona, 22 de telefoane mobile, bani si materiale folosite la portionarea, ambalarea si consumul drogurilor.

Cei in cauza  au fost condusi pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrala, iar procurorul de caz urmeaza a se pronunta in legatura cu emiterea ordonantelor de retinere si efectuarea demersurilor catre Tribunalul Bucuresti in vederea luarii masurilor preventive, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de mare risc, fapta prevazuta si pedepasita de Legea nr. 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri si constituirea unui grup infractional organizat, fapta prevazuta si pedepsita Legea nr. 39/2003 privind prevenirea si combaterea criminalitatii organizate. 

{youtube}d7dtN20BobU{/youtube}

0 comentariu

honorius 20-05-2010 - 05:16

codul fiscal are multe aberatii, doamna ai perfecta dreptate, toti suntem praduiti acolo la Fisc, dar ce putem noi face? m-ar costa avocatul mai mult decat impozitul umflat abuziv si ilegal de acesti nemernici de ma Ministerul Finantelor. ce facem in acest caz?

nume autor 20-05-2010 - 06:25

Mareste-ti stadionul , fa niste transferuri , numeste staful tehnic si incearca sa bati celelalte echipe intr-o competitie de fotbal-management online cu peste 40 000 de echipe din toata lumea , Romania cu propria liga , te inscri si joci gratis.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=377343

FALITUL 20-05-2010 - 06:47

pe acesti nebuni de la Finante nu-i controleaza nimeni la cap? nu-i da nimeni afara?

hasu 20-05-2010 - 09:58

dar oare de ce nu ai platit darile la timp? spune multumesc ca esti in romania si ai platit doar penalitati caci daca erai intr-o tara normala jar mancai. cu fiscut te-ai gasit si tu sa te ei la tranta?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult